“Terapik Komedi”de buluştular

ÖZEL HABER 06.06.2020, 21:40 08.06.2020, 12:45
“Terapik Komedi”de buluştular

Koranavirüsün hayatımıza girmesiyle birlikte eğlence sektörü dijital bir kırılma yaşıyor. Dizilerde bu kırılmaya ayak uydurdu. Artık hap şeklinde diziler dönemi başlıyor. “Terapik Komedi” bu dizilerden biri. Youtube’un büyük kanallarından biri olan 321GO kanalında yayınlanan “Terapik Komedi” kadın-erkek ilişkilerini konu alan yeni nesil bir komedi dizisi! Her bölümü 8 dakikadan oluşan bu dizi, komedinin konsantre edilmiş hali gibi. Terapik Komedi'de uzun uzun bakışma sahneleri yok, aklımıza geleni söyleyen karakterler var!

Bengi ve Ferdi başrolde

Başrolünde Bengi İdil Uras’ın olduğu, ikinci sezonun da Ferdi Sancar’ın katılmasıyla bambaşka bir kırılma yaşanan dizinin konusuna gelince; İstanbul gibi bu koca şehirde kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışmakta olan Ezgi geçmişte yaşadıklarından ve karantinadaki bu koca yalnızlığından dersler çıkarıp eski ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verir. Bunun için eski sevgililerini online terapi yapıyorum bahanesi ile arayıp “tekrar bir ilişkiye başlar mıyız” diye yoklama çeker. Bir süre sonra bahane olarak öne sürdüğü online terapi ayağına dolanır ve zaman zaman gerçek bir terapi yapmak zorunda kalır.

Ferdi başına bela olur

Pandemi sürecinin azalması ve insanların hayatlarına kaldıkları yerden devam etmeye başlamasıyla birlikte herkes gibi Ezgi de evden çalışmanın konforuna alışmıştır. Ezgi bir daha o mesaili prangalı hayata, plazadaki işine geri dönmek istememektedir. Bir yolunu bulup kendi işini kurduğu ve mesai hayatından kurtulduğu sırada Ferdi ile karşılaşır. Büyük bir değişim yaşayan lise aşkı Ferdi Ezgi`nin başına bela olur ve hayatında yeni bir dönem başlatır. Ferdi`nin Ezgiye olan takıntısı, Ezgi'nin yeni hayatına adapte olması ve seanslarında yaşadığı absürtlüklerle dolu yeni maceralar Youtube 321GO kanalında…

Yorumlar (0)