Turabi’den Survivor yarışmacılarına çağrı

ÖZEL HABER 29.10.2020, 09:38 30.10.2020, 09:30
Turabi’den Survivor yarışmacılarına çağrı

Survivor Türkiye ve Survivor All Star'da şampiyon olmasının ardından 80 ülkede yayınlanan The Challenge 2019'da da şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Turabi Çamkıran sosyal medya hesabından Survivor yarışmacılarına destek olabileceği yönünde çağrıda bulundu. 

Namıdiğer Turbo Turabi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Eski, yeni, gelecek sezondaki bütün Survivor kardeşlerim. Tanıdığım veya hiç tanımadığım kim varsa... TV, sinema, dijital platformlarda bir işiniz olursa çekinmeden yazın lütfen.

Ben de paylaşıp destek vermekten mutluluk duyarım. Hepiniz benim Survivor kardeşlerimsiniz ve Survivor'dan sonraki başarılarınızı/ işlerinizi gördükçe kendi kardeşimin başarısına sevinmiş kadar seviniyorum. Umarım o kadar zorluklardan sonra hepiniz tek tek istediğiniz yere/hayale/işe kavuşursunuz. 

Yeni sezona giren kardeşlerim,, Tavsiye isterseniz çekinmeden yazın. Bir şekilde ulaşın. İstediğiniz tavsiyelerde bulunurum. Diğer Survivor kardeşlerimin de bulunacağından hiç şüphem yok. Saygılar ve sevgiler..."

Yorumlar (0)