Turbo Turabi “Avcı: İlk Kehanet” filminde!

ÖZEL HABER 20.08.2020, 14:11 21.08.2020, 11:37
Turbo Turabi “Avcı: İlk Kehanet” filminde!

Survivor Türkiye ve Survivor All Star'da şampiyon olmasının ardından 80 ülkede yayınlanan dünyanın en zor reality yarışması The Challenge 2019'da da şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Turabi Çamkıran, nam-ı diğer Turbo Turabi, “Avcı: İlk Kehanet” filminde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Daha önce Kertenkele dizisi, Sabit Kanca 2 ve Ketenpere sinema filmlerinde oynayan Turabi Çamkıran, bir süredir aksiyon sahneleri için özel oyunculuk dersleri alıyordu. Çamkıran, Avcı’da süpriz ve gizemli bir karaktere hayat vererek, bundan sonra oyunculukta da iddialı olduğunu gözler önüne serecek.

Avcı: İlk Kehanet çekimleri son yılların parlayan genç ismi Onur Aldoğan’ın yönetmenliğinde 21 Ağustos’ta (yarın) İstanbul’da başlayacak. Başrollerinde Gürbey İleri, Ferzan Hekimoğlu, Bülent Çetinaslan’ın yer aldığı yapım Türkiye’de masalsı-fantastik aksiyon türünde yapılan ilk sinema filmi olma iddiasını taşıyor. 

ONN Medya imzalı, ödüllü yapımcı H. Hakan Eren tarafından gerçekleştirilecek filmde, sosyal medya fenomenleri de rol alıyor.

Yorumlar (4)
Eldin çifçi 4 yıl önce
Yakışır Abimize
Muraz Saxalov 4 yıl önce
TURBO GİRDİGİ HER YERDE BASARLİ OLDU BURDADA BASARLİ OLDUGUNDAN SUPEMİZ YOK TURBO FANLARİ ARKANDAYİZ
Kardeş 4 yıl önce
Helal sana king
UĞUR 4 yıl önce
BU ADAMI KEŞFEDEMEDİLER BU ADAM DA BAŞKA BİR ŞEY VAR BU ADAM DAHA GÜZEL ŞEYLERİ HAK EDİYOR KONUK OYUNCU NE BE BAŞROL VERİN LAN ADAMA