Yavuz Hakan Tok "Yeter Ki Müzik Olsun"la YouTube'da

ÖZEL HABER 27.08.2021, 14:20 27.08.2021, 17:17
Yavuz Hakan Tok "Yeter Ki Müzik Olsun"la YouTube'da

2000 yılından bu yana birçok mecrada müzik yazıları kaleme alan, aynı zamanda dizidoktoru.com'a da yazılarıyla renk katan Yavuz Hakan Tok, "Yeter Ki Müzik Olsun" isimli programıyla artık YouTube'dan da müzikseverlere sesleniyor. 

Tok, YouTube'a girme macerasını ise şu sözlerle ifade ediyor; "Kamera önünde değil, klavye önünde olmayı seviyorum. Zaten en iyi yaptığım şey de konuşmak değil, yazmak. Ne var ki devir değişti. Artık insanlar okumak değil, izlemek istiyor. E ben de ne yapayım, çaresiz kamera karşısına geçtim. Yıllarca katıldığım televizyon programlarında kendimi izlemeyi hiç sevmedim. O yüzden kendi çekeceğim videolarda da televizyon programlarındaki halimle değil, evdeki, en doğal halimle görünmek istedim. Biraz da bu yüzden bu işi yapmakta bu kadar geciktim. Çok düşündüm, denedim. Anca içime sindi :) Videoları izledikten sonra yorum yazın, beğeni yapın, abone olun filan işte, benden iyi bilirsiniz buraların raconunu. Ben daha acemiyim. Umarım seversiniz ve eğlenirsiniz."

İlk bölümünü geçen hafta yayınlayan Tok, bu bölümde Nazan Öncel'in "Göç" albümünü ve bu albümün kendisinde bıraktığı izi anlatıyor. Yeni bölümü ise yarın itibariyle Yavuz Hakan Tok kanalında yerini alacak. 

Yorumlar (0)