Yaz ekranını hangi diziler renklendirecek?

ÖZEL HABER 27.05.2023, 12:17 30.05.2023, 13:38
Yaz ekranını hangi diziler renklendirecek?

Haftanın her günü izleyiciyi ekran başına kilitleyen diziler bir bir sezon finali yapmaya başladı. Bazı diziler ise ekran yolculuğunu sonlandırırken, haziran ayına sayılı günler kala ekranı renklerndirecek "yaz dizileri" de merak konusu oldu. Sizler için yazın izleyiciyle buluşacak dizileri sıraladık! 

İki Yabancı

Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolde yer aldığı "İki Yabancı" Fox'un yaz dizileri arasında yer alacak. Tims&B imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Ethem Özışık’ın yazdığı dizide Hande Erçel, Savcı Leyla, Burak Deniz ise çoklu kişilik bozukluğu yaşayan ruhunda iki karakteri birden barındıran televizyoncu Kenan'a hayat verecek. Genç yaşta başarılı bir savcı olan Leyla, peş peşe işlenen cinayetlerin peşine düşecek.

Kısmet

NTC Medya imzalı, Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar’ın başrollerini paylaşacağı Fox'un en çok merak edilen dizilerinden "Kısmet"in haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Dizide Avukat Doğan ve komşusu Melike’nin eğlenceli aşk hayatı izleyiciyle buluşacak.

Sosyete Doktoru

Kaan Yıldırım ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaşacağı "Sosyete Doktoru" Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. "Royal Pains" isimli Amerikan dizisinden uyarlanacak dizinin yönetmen koltuğunda Başak Soysal var. Dizide başarılı ve yardımsever bir acil servis doktorunun hikayesi anlatılıyor.

Eski Yeni

TRT 1'in yaz ekranında izleyiciyle buluşturacağı dizilerden biri de Fabrika Yapım imzalı “Eski Yeni”. Onur Buldu’nun başrolde yer aldığı, Baykut Badem’in senarist olarak yer aldığı dizinin yönetmeliğini ise Sadullah Celen üstleniyor.

Dönence

Kanal D’nin, yaz sezonunda ekrana gelecek olan dizisi “Dönence” izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Çekimlerin tüm hızıyla devam ettiği dizinin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu. Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği Dönence’nin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu otururken, hikayesini ise Nuray Uslu kaleme alıyor.

Maviye Sürgün

Yakında Show TV’de ekrana gelecek, yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun’un yer aldığı "Maviye Sürgün"ün çekimleri Marmaris’in masalsı atmosferinde gerçekleşti. Dizinin başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alırken; onlara Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış gibi çok değerli oyuncular eşlik ediyor.

Kendi Düşen Ağlamaz

TRT'nin yaz aylarında ekranda olacak dizisi "Kendi Düşen Ağlamaz"ın kadrosunda, Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak , Berat Yenilmez, Sema Çeyrekbaşı,Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi sevilen isimler yer alıyor. Yapımclığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği, yönetmenliğini usta isim Emre Kabakuşak'ın yaptığı "Kendi Düşen Ağlamaz"ın senaryosunu ise Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise İnci Balabanoğlu oturuyor.

Vermem Seni Ellere

atv’nin yaz sezonunda ekrana gelecek olan, yapımcılığını AKN Film Akın Topuz'un üstlendiği yurt dışında izlenme rekorları kıran "Forever More"un uyarlaması olan yeni dizisi "Vermem Seni Ellere"nin başrolünde Emre Bey ve Buse Meral yer alıyor. Çekimleri Ordu’da gerçekleşen dizi; dağların, derelerin, yaylaların özgür kızı Zeliş’le her türlü maceranın ve aksiyonun tutkunu Mehmet’in hikayesini anlatıyor.

Neşeli Günler

Goya Entertainment yapımcılığını Şahin Altuğ’un yönetmenliğini üstlendiği "Neşeli Günler"in senaryosunu Ekin Atalar yazıyor. Dizi tıp fakültesini yarıda bırakıp evlenip çoluk çocuğa karışan, çocuklar büyüdükten sonra da aftan yararlanıp okuluna geri dönen Neşe adında bir kadının hikayesini anlatacak. TRT 1'de ekrana gelecek "Neşeli Günler" dizisinin başrolünde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin var.

Üvey Anne

Yapımcılığını H. Hakan Eren’in üstlendiği ONN Medya imzalı "Üvey Anne" dizisinin çekimleri başladı. Haziran ayında ekrana gelmeye hazırlanan, senaryosunu Yasemin Kırbaş’ın kaleme aldığı, gerçek bir hikayeden esinlenilen dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alıyor.

Gül ve Diken

Pastel Film'in FOX için çekeceği “Gül ve Diken” yaz sezonunda izleyiciyle buluşacak. Doğa Can Anafarta‘nın yöneteceği dizinin hikayesi Can Sinan’a ait. Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldığı dizide Nilsu Berfin Aktaş başrolde yer alıyor. Dizi Gül adlı bir genç kızın renkli macerasını izleyici ile buluşturacak.

Taçsız Prenses

2022-2023 sezonunda 10 bölüm olarak ekranlara gelen "Taçsız Prenses", başarılı bir grafik sergilemesine rağmen ciddi rakipleri karşısında geriye düşünce, dizisinin 11. bölümden itibaren yaz dizisi olarak devam etmesi kararı alınmıştı. "Taçsız Prenses"in devam edecek bölümlerinde hikaye sadece 'Masal' karakteri üzerinden devam edecek.

Yorumlar (0)