Yeşim Ceren Bozoğlu şifa dağıtacak!

ÖZEL HABER 15.03.2022, 10:12 16.03.2022, 09:56
Yeşim Ceren Bozoğlu şifa dağıtacak!

Şu sıralar Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ekranda olan Yeşim Ceren Bozoğlu açtığı internet sitesiyle (https://www.ycb19.com/) şifa dağıtmaya hazırlanıyor. Ruhsal, fiziksel ve zihinsel dönüşüm için önerşlerin ve hayat tavsiyelerinin bulunacağı sitede, yazar ve eğitimci kadrosu yer alıyor. 

"Hoş geldin, ne iyi ettin de geldin..." sözleriyle başlayarak sitesinin amacını anlatan oyuncu şöyle devam ediyor; "Bu site seninle benim aramda bağ kurmak için bir vesile. İçeride paylaşacağımız her şey, kendi yolculuğumda insan olarak da, kadın olarak da gerçekten işime yarayan püf noktalarını içeriyor. Ruhsal önerilerden yaşam pratiklerine kadar deneyimlediğim hayat bilgilerini paylaşmak istiyorum seninle.

17 yaşından beri iş hayatı olan, mesleğine aşık, bu coğrafyada yaşayan her kadının yaşadığı travmaların çoğunu deneyimlemiş bir insanım. Aşkta, işte, sağlıkta ve sosyal hayatta türlü türlü sınavlardan geçtim. Acıdan öleceğimi sandığım, çıkış yolunu bulamadığım, yolun sonu dediğim tecrübeler yaşadım. Her sınavda en zorlandığım zamanlarda, nefesim kesildiğinde, içimden bir dua gibi geçirdiğimdi Zümrüdüanka… Dönüşürken onun küllerinden doğuşu her zaman umut ve şifa bilgisi oldu bana. Hepimizin kendi hayatımızın zümrüdüankası olduğumuza bütün kalbimle inanıyorum. Ve birbirimize yardım edip el ele, gönül gönüle olduğumuzda, tünelin ucundaki hakiki ışık olacağız birbirimize. O yüzden, bu site ve bu macera… O yüzden, hoşgeldin diyorum sana, evet bütün kalbimle…"

Yorumlar (0)