Yiğit Kirazcı: "Faturanı vicdanınla ödeyemezsin"

ÖZEL HABER 04.05.2022, 11:38 05.05.2022, 15:35
Yiğit Kirazcı: "Faturanı vicdanınla ödeyemezsin"

En son Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ekranda olan Yiğit Kirazcı Re Touch'a samimi açıklamalarda bulundu. Oynadığı her karaktere kattığı enerjisiyle hemen fark edilen Yiğit Kirazcı, hayatta kendine kadar deli olduğunu ama yaşanan çılgınlıkların da insana deneyim kattığını söylüyor ve ekliyor: "27 yaşımda Arjantin’e gidip 6 ay orada yaşayıp geldim. Yine olsa yine giderim. Harika bir deneyimdi benim için."

Sinema, tiyatro, dizi arasında bir sıralama yapamayacağını söyleyen oyuncu "Bunların arasında bir sıralama yapmak istemem aslına bakarsanız. Çünkü hepsinin çalışma prensibi, şartları ve verdiği keyif farklı. Biri birinden daha önemsiz demek işine saygısızlık etmek olur bence. Kariyerim boyunca hepsinden bana katacak şeyleri deneyimlemek istiyorum aslında." diyor. 

Parayla ilgili sorulan soruya ise "Para saadet getirir mi, bence araç kendisi. Dolaylı ve geçici bir mutluluk sağlar tabii. Bu devirde olması gerekenden çok daha değerli. Ama günün sonunda kafanı yastığa koyduğunda vicdanını çok parayla susturamazsın, diğer taraftan faturanı da vicdanınla ödeyemezsin. Zor yani." yanıtını veriyor. 

Yorumlar (0)