1 Kasım haftası vizyonun öne çıkanları

SİNEMA 03.11.2021, 15:30 03.11.2021, 17:27
1 Kasım haftası vizyonun öne çıkanları

Kasım ayında birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, 1 Kasım haftası merak edilen filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Eternals, Koruyucu (The Marksman), Tam Sana Göreyim (Ich bin dein Mensch), Turu ve Sirk Maceraları (La Gallina Turuleca), Ahed’in Dizi (Ha'berech), Cemil Şov, Fazla Şaapma, Cühenna Nova Prospekt ve Şeytanı Ararken filmleri vizyonda sinemaseverle buluşturuyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 1 Kasım haftasında da farklı türlerden yerli ve yabancı yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan komediye, animasyondan korkuya kadar pek çok yapımın vizyonda olacağı 1 Kasım haftası sinemaseverler yerli ve yabancı farklı filmlerle pek çok farklı duyguyu bir arada yaşayacak. Eternals, Koruyucu (The Marksman), Tam Sana Göreyim (Ich bin dein Mensch), Turu ve Sirk Maceraları (La Gallina Turuleca), Ahed’in Dizi (Ha'berech), Cemil Şov, Fazla Şaapma, Cühenna Nova Prospekt ve Şeytanı Ararken filmlerinin vizyonda olacağı 1 Kasım haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

Angelina Jolie, Gemma Chan ve Salma Hayek gibi ünlü oyuncu kadrosuna sahip Eternals filmi, tarih boyunca insanlığı koruyup gelişiminde katkıları olan kadim ve olağanüstü güçlere sahip Eternalların hikâyesini anlatıyor.

Gerilim tutkunlarının ilgisini çekecek Koruyucu (The Marksman), emekli bir Vietnam gazisinin yaşamına odaklanıyor. Film, kartelin elinde bulunan küçük bir çocuğu kurtarmaya çalışan adamın, kendisini zorlu bir savaşın içinde bulmasını konu ediniyor.

Çocuklarının ve animasyon tutkunlarının sinema salonlarındaki yerlerini alacağı Turu ve Sirk Maceraları (La Gallina Turuleca), alışılanın dışında bir tavuk olduğu için dışlanan Turu'nun, eski müzik öğretmeni Isabel ile olan maceralarını anlatıyor.

Ahmet Kapucu yönetmenliğindeki yerli komedi Fazla Şaapma, Ömür Özdemir'in kendi hayat hikâyesinden uyarlandı. Film, askerliğin akabinde geçirdiği işsizlik döneminden sonra iş hayatında tutunma çalışan Ömür'ün bu süreçte başından geçenleri anlatıyor.

Korku filmi sevenlerin koltuklarına çivileneceği Cühenna Nova Prospekt filminde, bir cadının ruhunun hapsedildiği söylenen köyde bir çiftin kaybolmasıyla bu vakayı araştırmaya koyulan Arifhan ve Can'ın hikâyesi anlatılıyor.

Yorumlar (0)