27 Eylül haftası vizyonun öne çıkanları

SİNEMA 27.09.2021, 12:29 27.09.2021, 12:39
27 Eylül haftası vizyonun öne çıkanları

Eylül ayında olduğu gibi Ekim ayında da birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, Eylül ayının sonu Ekim ayının başına denk gelen 27 Eylül haftası merak edilen filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Ölmek İçin Zaman Yok (No Time To Die), Nefesini Tut 2 (Don’t Breathe 2), Sansür (Cencor), Süper Köpek ve Turbo Kedi (StarDog and TurboCat), Sevgili Yoldaşlar (Dorogie tovarishchi, Dear Comrades!), Rifkin'in Festivali (Rifkin's Festival), İntikam: Soğuk Duş, Kitab-ı Cin, Av, Müfreze ve Avcı İlk Kehanet filmleri vizyonda sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 27 Eylül haftasında da yerli ve yabancı farklı türlerden yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan korkuya, animasyondan gerilime, aksiyondan bilim kurguya kadar pek çok yapımın vizyonda olacağı 27 Eylül haftası sinemaseverler farklı alternatifler arasında tercihini yapabilecek. Ölmek İçin Zaman Yok (No Time To Die), Nefesini Tut 2 (Don’t Breathe 2), Sansür (Cencor), Süper Köpek Turbo ve Kedi (StarDog and TurboCat), Sevgili Yoldaşlar (Dorogie tovarishchi, Dear Comrades!), Rifkin'in Festivali (Rifkin's Festival), İntikam: Soğuk Duş, Kitab-ı Cin, Av, Müfreze ve Avcı İlk Kehanet filmlerinin vizyonda olacağı 27 Eylül haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

27 Eylül Haftası Cinemaximum Vizyon Filmleri

Son filmde 007 olarak karşımıza çıkan James Bond efsanesinin son filmi Ölmek İçin Zaman Yok (No Time To Die), aktif hizmetten ayrılan Bond'un CIA'den olan eski bir dostunun yardım çağrısıyla kısa süre içerisinde görev başına dönmek zorunda kalışını ve yüksek teknolojiyle donanmış gizemli bir kötüyle karşı karşıya kalışını konu ediniyor.

Korku ve gerilim türünde film izlemeyi sevenleri sinemaya çekecek Nefesini Tut 2 (Don’t Breathe 2), Rodo Sayagues yönetmenliğinde 1 Ekim Cuma günü vizyona geliyor. Filmde, yıllarca ıssız bir kulübede saklanan kör bir adamın, bir evde çıkan yangın sonucu yetim kalan genç bir kızı yanına alması ve sonrasında genç kızın bir grup tarafından kaçırılmasıyla hareketlenen hikâyesi anlatılıyor.

Çocukların ve animasyon tutkunlarının merakla beklediği Süper Köpek ve Turbo Kedi (StarDog and TurboCat), Buddy isimli bir köpeğin ve Felix isimli bir kedinin süper kahramanlık mücadelesini anlatıyor. Film, Buddy’nin 50 yıl sonra dünyaya geri dönmesiyle insanların artık hayvanların en iyi dostu olmadığını fark etmesiyle başlıyor. Filmde, karşılarına çıkan türlü türlü engelleri aşmak için yardımına yetişen Felix ile Buddy’nin dünyanın tekrar sevgi dolu bir yer olması için birlikte çalışmaları anlatılıyor.

Fantastik bir tema üzerine kurulu yerli aksiyon filmi Avcı İlk Kehanet, Onur Aldoğan yönetmenliğinde vizyona geliyor. Filmde, ilk kehanetin bir araya getirdiği avcı Phaldor ve arkeoloji öğrencisi Melis’in hikâyesini anlatılıyor.

Yorumlar (0)