"Amacı Olmayan Grup"a kahkaha dolu gala

SİNEMA 16.09.2021, 12:12
"Amacı Olmayan Grup"a kahkaha dolu gala

17 Eylül’de sinema salonlarında seyirciyle buluşacak ‘Amacı Olmayan Grup’ filminin galası 14 Eylül Salı akşamı Özdilek AVM Cinetime Sinemaları’nda gerçekleştirildi. ‘Çakallarla Dans’ serisinin yazarı olarak tanınan Ali Tanrıverdi’nin ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, yapımcılığını ise Sugarworkz adına Murat Şeker’in üstlendiği filmin gala gecesine ‘kahkahalar’ damgasını vurdu!


Galada filmin başrol oyuncuları Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak, Hakan Bilgin, Hülya Gülşen ile yönetmen Ali Tanrıverdi ve yapımcı Murat Şeker basın mensuplarının karşısına çıkarak pandemi nedeniyle gösterimi ertelenen ‘Amacı Olmayan Grup’un nihayet seyirciyle buluşmasından ötürü duydukları heyecanı paylaştılar.

Filmin yönetmeni Ali Tanrıverdi “İki yıl sonra bir araya gelebildiğimiz için herkeste bir mutluluk hali var. Umarım insanlarımız da sinemaya gitmeye başlar. Herkes filmi vizyona sokmadan önce ‘Emin misiniz’ diye sordu ancak biz eminiz. Biz ekmeğimizi sinemadan kazanan insanlarız. Filmimizi sinema için yaptık. İnsanlarımızı da sinemaya davet ediyoruz. Onlar da hiç merak etmesinler Amacı Olmayan Grup filmini izlemeye geldiklerinde pişman olmayacaklar ve ayakları yeniden sinemaya alışacak” şeklinde konuşurken, yapımcı Murat Şeker ise “Her ne kadar filmin adı Amacı Olmayan Grup olsa da biz ekip olarak belirli bir amaç doğrultusunda bir araya gelmiş bunu gerçekleştirmiş bir insan topluluğuyuz. İki yıl önce Ali kardeşimizin fikrinden yola çıkarak bu filmi yapmaya karar verdik” dedi.

Geceye Cemal Okan, Timur Savcı, Ferhat Aslan, Didem Balçın, Sarp Levendoğlu, Bülent Serttaş, Bülent Turgut, Burak Demir, Cem Arslan, Yaprak Medine, Başak Gümülcinelioğlu, Aleyna Solaker, İsmail Acar, Anıl İlter ile filme özel şarkı yapan Tahribat-ı İsyan grubu üyeleri Asil Slang ve Zen-G gibi ünlü isimler katıldı ve ekibin heyecanını paylaştı. Filmin gösterimi sırasında salonlar adeta kahkahalarla inlerken, finalde ise alkış tufanı koptu.

Sosyal medyanın fenomenlerinden biri olan, milyonlarca takipçisi bulunan gerçek ‘Amacı Olmayan Grup’tan esinlenerek hayata geçirilen proje, dijital dünyanın getirdiği yeni sosyal ilişkileri eğlenceli bir dille anlatıp kuşak çatışmalarını bol kahkahalı bir komediyle beyaz perdeye aktarıyor.

Yorumlar (0)