Amazon Prime'ın casus draması Citadel ne zaman başlıyor?

SİNEMA 07.03.2023, 09:47
Amazon Prime'ın casus draması Citadel ne zaman başlıyor?

Amazon Prime'ın yeni casus draması Citadel 28 Nisan'da başlıyor. Başrollerinde Priyanka Chopra Jonas ve Richard Madden'ın yer aldığı dizi, hafızaları silinmiş bir grup gizli ajanın yıkım peşindeki kötücül bir gücü durdurmaya çalışmasını konu alıyor. 8 bölümlük sezon ilk iki bölümüyle başlayacak ve haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

Joe ve Anthony Russo'nun da yapımcılarından olduğu Citadel'de Stanley Tucci, Nikki Amuka-Bird, Susan Lynch, Sara Martins, Leo Woodall, Gráinne Good, Leo Ashizawa, Roland Møller, Ashleigh Cummings, Osy Ikhile ve Caoilinn Springall da rol alıyor.

Meksika, İtalya ve Hindistan versiyonları için de hazırlıkların devam ettiği Citadel'in senaryosunu Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner ve Scott Rosenberg üstlendi. Ancak Appelbaum ve Nemec, Russolarla dizinin kurgusu / ilerleyişi konusunda anlaşamadıklarından ayrıldılar ve yerlerini  David Weil doldurdu. 5 bölümü yöneten Brian Kirk ise yerini Thomas Sigel'e devretti. COVID-19 salgınından da etkilenen Citadel, uzun bir prodüksiyon aşamasının ardından tamamlanabildi.

Yorumlar (0)