"Babamın Öldüğü Gün" filminin çekimleri tamamlandı!

SİNEMA 09.08.2021, 09:24 09.08.2021, 17:10
"Babamın Öldüğü Gün" filminin çekimleri tamamlandı!

Başrollerinde Nur Fettahoğlu ve Alina Boz’un yer aldığı, Emre Sefer’in yazıp yönettiği ‘’Babamın Öldüğü Gün’’ adlı kısa filmin çekimleri tamamlandı. Üç gün süren çekimlerde yaklaşık 40 kişilik bir teknik ekip çalıştı.

Babalarının cenazesinde bir araya gelen iki kız kardeşin hikayesini anlatan filmde, Nur Fettahoğlu ‘Sema’ adlı karakteri canlandırırken, Alina Boz ‘Hale’ adlı kız kardeşe hayat veriyor. Hikayesini Nur Şeyda Koç ve Emre Sefer’in kaleme aldığı, görüntü yönetmenliğini ise Hamdi Furkan Yıldırım’ın üstlendiği film 2022’den itibaren festivallerde yer alacak.

İstanbul’da çekimleri tamamlanan filmin konusu ise kısaca şöyle: Babalarını kaybeden Sema (Nur Fettahoğlu) ve Hale (Alina Boz) cenazede bir araya gelir. Araları bozuk olan ikili, cenaze sonrasında birlikte eve doğru yola çıkarlar. Hale, hasta babasına aylarca bakmış ve Sema yanlarına hiç uğramamıştır. Bu durumu dert haline getiren Sema, Hale ile tartışmaya başlar. Yolda hiç ummadıkları bir olayla karşılaşırlar ve bu durum onları vicdan ve akıl arasında bir tercih yapmaya zorlayacaktır.

Yorumlar (0)