"Benden Ne Olur?" karakterleriyle dikkat çekecek

SİNEMA 03.01.2022, 13:15 03.01.2022, 13:26
"Benden Ne Olur?" karakterleriyle dikkat çekecek

Yapımını Med Yapım, CJ ENM, Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmeliğini Murat Şenöy’ün yaptığı, Aslı T. Kızmaz’ın aylarca en çok satanlarda yer alan kitabından Müge Öztürk’le birlikte sinemaya uyarladığı ‘Benden Ne Olur?’, 14 Ocak’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Film. 21’nci yüzyılın modern kadının en eğlenceli temsilcisi Sertab Bal’ın birbirinden komik ve tanıdık maceralarını sinema salonlarına getiriyor. ‘Benden Ne Olur?’un başrolünde Sertab Bal rolündeki Hazal Kaya’yla birlikte yakışıklı ve çapkın aktör Soner rolünde Onur Tuna ve sürpriz bir karakterle Enis Arıkan yer alıyor. 

Sinema salonlarında seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanan ‘Benden Ne Olur?’da Sertab’ın ablası Harika’yı Nur Fettahoğlu, yakın arkadaşları Gamze’yi Elçin Afacan ve Masal’ı Selin Şekerci canlandırıyor. Sertab’ın hayattaki en büyük destekçisi olan bu üçlü, filmde kadın dayanışmasının da örnek alınacak halini sergileyecek!

Ünlü şarkıcı Cem Belevi ise filmde Sertab’ın aklını karıştıran yakışıklı rock’çı Efe rolüyle seyirci karşısına çıkacak. 

SERTAB’TAN NE OLUR?

Filmin yayınlanan trailerında; Sertab (Hazal Kaya)  karakterinin isminin anlamlarını asi, inatçı ve “direngen” olarak sıraladığı ve ardından ‘Benden Ne Olur?’ sorusunun cevabını aradığı sahneler çok beğenildi. Sertab’ın iş insanı, romantik, deli hatta zır deli, arkadaş, dost ve aşık olma maceraları 14 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.

‘Benden Ne Olur?’un kahramanı tüm çevresinin kendisinden beklediği “düzenli” hayatı bir türlü olduramamış, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadın Sertab Bal (Hazal Haya). Bir kaza sonucu ablası Harika’nın (Nur Fettahoğlu) evini yakınca evsiz ve parasız kalan Sertab, Harika’nın “Senden hiçbir şey olmaz” sözleri ile büyük bir kırılma yaşar ve “Benden ne olur herkese göstereceğim” diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunmaya karar verir. Kendine yeni bir hayat kurmaya çalıştığı sırada ünlü oyuncu Soner’le (Onur Tuna) tanışması, Sertab’ın tüm planlarını alt üst edecektir. 


‘Benden Ne Olur?’ 14 Ocak’ta sinemalarda.

Yorumlar (0)