Bergen’in katilinden filme tepki!

SİNEMA 12.06.2021, 13:44 14.06.2021, 10:41
Bergen’in katilinden filme tepki!

Ünlü şarkıcı Bergen'in yüzüne kıskançlık nedeniyle kezzap atan daha sonra Pozantı yolundaki bir restoranda öldüren Halis Serbest, Bergen filminin yapımcılarına tepki gösterdi.

Serbest, film için kendisinden izin alınması gerektiğini belirterek, "Bu filmi çekmek için kime sorup kimden izin aldılar? Benim iznim olmadan kimse bu filmi çekemez" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en beğenilen şarkıcıları arasında yer alan Bergen'i 1989 yılında öldüren Halis Serbest, Bergen'in hayatının beyaz perdeye taşınmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Magazinkolik'in haberien göre; filmin yalan ve yanlış bilgilerle süsleneceğini söyleyen Serbest, "Gerek medyada, gerek sosyal ağlarda hakkımızda birçok şey yazıldı. Bu zamana kadar evliliğim ve çirkin sonucun nedenini niyesini detayıyla kimseye konuşmamaya özen gösterdim.

Zaten karşılıklı acılar çektik. Daha fazla konuşulmasını hiçbir zaman istemedim. Kimse bilmez evin içinde neler yaşandığını. Kimse bilemez kapalı kapılar ardında psikolojik şiddetin en alasını kimin görüp kimin görmediğini! Bu nedenle filmcilere şu tavsiyede bulunuyorum; yalan yanlış bilgilerle ve ajitasyonla süsleyeceğiniz filmden vazgeçin. Siz kimden icazet aldınız? Kime sordunuz? Rahmetli Belgin, Bergen olmazdan evvel neredeydiniz filmciler?" dedi.

Yorumlar (0)