“Bomboş”un çekimlerine başlandı

SİNEMA 26.05.2022, 09:59 27.05.2022, 10:43
“Bomboş”un çekimlerine başlandı

Yönetmen Onur Ünlü, senaryosunu da yazdığı yeni filmi “Bomboş”un çekimlerine başladı. Filmde konuk oyuncu olarak yer alan sevgilisi Hazar Ergüçlü ise aynı zamanda yapımcılığını da üstleniyor.

Depo Film-Ender Sevim ve Paradox Yapım-Hazar Ergüçlü’nün yapımcılığında çekilen film, bir cinayet komedisi. Kıbrıs’ta çekimlerine başlanan filmin başrollerini Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen paylaşıyor. Filmin İstanbul çekimlerinde konuk oyuncu olarak yer alan Hazar Ergüçlü, bu kez sevgilisinin patronu konumunda olacak.

Kıbrıslı olan Hazar Ergüçlü, kendi memleketinde başlayan çekimleri, sosyal medya hesabından duyurdu ve "Yolumuz açık olsun. Çok heyecan" notunu paylaştı. Rol aldığı yapımlarda sergilediği performansları beğeni toplayan 30 yaşındaki oyuncu, sevgilisinin senaryosunu da yazdığı “Bomboş” filmine ise oldukça güveniyor.

“İtirazım Var”, “Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok”, “Beş Şehir” gibi filmleriyle bugüne kadar Altın Portakal, İstanbul Film Festivali, Altın Koza gibi çok sayıda festivalden ödülle dönen Onur Ünlü, “Bomboş”u da vizyon öncesi hem ulusal hem de uluslararası festivallerde yarıştıracak.

Yorumlar (0)