Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

SİNEMA 25.08.2022, 12:44 25.08.2022, 15:04
Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden bilim kurguya, dramdan animasyona, gerilimden korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Alem-i Cin 3: Salgın, After: Mutluluk (After Ever Happy), Periler Ülkesi (Bayala), Karagöz: Yâr Bana Bir Eğlence, Son Çıkmaz (Wrong Place) ve İllüzyon (The Other Me) filmlerinin vizyona gireceği 26 Ağustos Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

26 Ağustos Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Gökhan Arı’nın yönettiği korku filmi Alem-i Cin 3: Salgın, 1960 yılında Selim hoca tarafından cin salgınını durdurmak için yapılan kilit taşının kırılmasıyla, Alem-i Cin kapısının yeniden açılışını konu alıyor. Filmde, sırrın son sahibi Sefa Hoca’nın Alem-i Cin'in kapısını tekrar kapatmak için amansız bir mücadeleye girmesi anlatılıyor.

Yönetmen koltuğunda Castille Landon’un oturduğu After: Mutluluk (After Ever Happy), dram türündeki AFTER serisinin dördüncü filmi olarak vizyona giriyor. Louise Lombard, Hero Fiennes Tiffin ve Josephine Langford’un başrollerini paylaştığı Anna Todd'un en çok satan kitabından uyarlanan film, ilişkilerinin dönüm noktasında olan Tessa ve Hardin'in hikayesini konu ediniyor. 

Aina Järvine ve Federico Milella’nın yönettiği 85 dakikalık bir animasyon olan Periler Ülkesi (Bayala), Bayala Krallığı'nda ejderhaların neredeyse yok olmasından sonra Peri prensesler Sera ve Surah’ın, dünyalarını kurtarabilecek ejderha yumurtasını aramaya çıkmalarını anlatıyor. Peri prensesleri ejderha yumurtasını bulduktan sonra Ejderha Dağları’na ulaşmalı ve bilinmeyen diyarlara doğru heyecanlı bir maceraya atılmalılar.  

Yönetmenliğini Murat Karahüseyinoğlu’nun yaptığı Karagöz: Yâr Bana Bir Eğlence, 80 dakikalık bir animasyon filmi. Filmde, parasızlık yüzünden zor zamanlar geçiren Karagöz’ün evini kiraya vermeye karar vermesi ile başından geçen trajikomik olaylar seyirciyle buluşturuluyor. 

Michael Sirow, Ashley Greene ve Bruce Willis’in başrollerini paylaştığı Son Çıkmaz (Wrong Place), yönetmenliğini Mike Burns’ın yaptığı harika bir aksiyon filmi. Filmde, Jake isimli bir çocuğun, babasını hapis cezasından kurtarmak için eski bir şerif olan Frank’i ortadan kaldırmaya çalışması anlatılıyor.

Giga Agladze’nin yönettiği bir dram filmi olan İllüzyon (The Other Me), bir mimara nadir görülen bir göz hastalığı teşhisi konulmasını anlatıyor. Mimar, bu hastalık sayesinde insanların gerçek kimliklerini görmeye başlıyor. Gerçeküstü bir hayal dünyasında geçen film, mimarın gördükleri dayanılmaz hale geldikçe, gizemli bir kadına âşık olmasını ve kendi kimliğiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmesini ele alıyor.

Yorumlar (0)