Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

SİNEMA 03.11.2022, 15:34 03.11.2022, 15:54
Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan komediye, dramdan animasyona, gerilimden korkuya önemli yapımların vizyonda olacağıCuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan, Mahalleden Arkadaşlar, Hazine, Astronot Köpekler: Tropikal Macera (Space Dogs: Tropical Adventure), Kabus Gecesi: Diriliş (Jeepers Creepers: Reborn), İlgi Manyağı (Sick of Myself) ve Kestik! (Final Cut) filmlerinin vizyona gireceği 4 Kasım Cuma gününün vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

4 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Hep Yek serisinin beşinci filmi olan Hep Yek 5: Bizim Şeyimiz mi Altan,izleyicilere 96 dakikalık bir kahkaha tufanı sunuyor.Film, Ali Kapan ve adamlarının ceza evinden çıkıp intikam almaya çalışmasını anlatıyor. İntikam ateşinin enselerinde olduğu Altan ve Gürkan ise Gürkan’ın dayısı Ferruh aracılığıyla bir aşiretin koruması altına giriyorlar. İkili düşmanlarından kaçmak isterken, ülkeye kaçak yolarla giren göçmenlerden daha beter bir duruma düşüyorlar. 

Nurgül Yeşilçay, Alper Kul ve Murat Akkoyunlu’nun başrollerde olduğu, bu hafta vizyona girecek ikinci komedi filmi olan Mahalleden Arkadaşlar, mahale reisi olan İsmet’in çetesine girmek isteyen Selçuk’un hikayesini anlatıyor. İsmet’i kendine idol olarak gören Selçuk, onun çetesine girmek isterken, iki arkadaşı ile çete kurup mahallenin altına üstüne getiriyor. 

Çağlar Çorumlu’nun başrol olduğu BKM yapımı bir yerli komedi olan Hazine, annesini defnetmek için yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut’un hikayesini anlatıyor. Mesut annesine karşı son görevini yerine getirirken, kardeşi Musa gizli bir definenin peşine düşüyor.Kardeşi Musa yüzünden katıldığı define kazısı sırasında yaşanan olaylar, Mesut'ukara komik bir maceranın ortasında bırakıyor. 

Rus yapımı bir animasyon filmi olan Astronot Köpekler: Tropikal Macera (Space Dogs: Tropical Adventure), astronot köpekler olan Belka ve Strelka'nın hikayesini konu ediniyor. İkili uzayda bir keşif görevindeyken, dünyadan gelen acil durum mesajı üzerine yeryüzünü kurtarmaya çalışıyorlar. Mike Disa’nın senaryosunu yazdığı film, izleyicileri 80 dakikalık harika bir maceranın ortasınaatıyor.

Yönetmenliğini Timo Vuorensola’nın yaptığı yabancı korku filmi Kabus Gecesi: Diriliş (Jeepers Creepers: Reborn), her yıl düzenli olarak yapılan korku festivaline katılan Chase ve sevgilisi Laine’nın hikayesini anlatıyor. Laine,etkinlik sırasında açıklanamayan hayaller görmeye ve rahatsız edici sanrılar yaşamaya başlarken, doğaüstü bir şeyin diğer dünyadan çağrıldığını ve olayların merkezinde ise kendisinin olduğunu anlıyor.

Kristoffer Borgli’nin yönetmenliğini yaptığı komedi filmi İlgi Manyağı (Sick of Myself), sanatçı sevgilisi Thomas'ın kariyerinde bir anda başarıyı yakalaması sonrası gelişen Signe’nın hikayesini anlatıyor. Signe, kendisinin üzerinden çekilen sahne ışıklarına yeniden kavuşmak için bilerek kendini sürekli hasta ediyor. 

Yönetmen koltuğunda Michel Hazanavicius’un oturduğu Kestik! (Final Cut), kült Japon filmi One Cut of the Dead’in yeniden yapımı olan düşük bütçeli bir korku filmi çekimi sırasında seti gerçek zombilerin basmasını konu alıyor. Asla taviz vermeyen huysuz yönetmense ise kısıtlı parayı ve zamanı harcamamak için asla ve asla çekimleri durdurmuyor. 

Yorumlar (0)