Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

SİNEMA 23.11.2022, 11:13 23.11.2022, 14:05
Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan komediye, dramdan animasyona, korkudan maceraya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Kendi Yolumda, Kemikler ve Her Şey (Bones and All), One Piece Film: Red, Tehlikeli Oyun (Poker Face), Mihrez 2: Cin Padişahı, Kutsal Örümcek (Holy Spider) ve Poşetten Kanatlar filmlerinin vizyona gireceği 25 Kasım Cuma gününün vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

25 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır ve Ferit Aktuğ’un başrollerde olduğu Kendi Yolumda, Gökhan Özoğuz’un Adana’da gittiği bir tamircide yaşadığı olayları anlatıyor. Baskıcı babasının yanında çalışmakta olan genç tamirci, Gökhan’a "Sen de benimki gibi bir ailede doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?" sorusunu yöneltiyor. Bu sorudan etkilenen Gökhan uyuya kalıp, rüyasında kendini Adana’nın zorlu mahallelerinde büyüyen bir tamirci çırağı olarak görüyor. 

Warner Bros yapımı bir dram filmi olan Kemikler ve Her Şey (Bones and All), toplumun kıyılarında hayatta kalmayı öğrenen bir kadın olan Maren ile dışlanmış ve hakları elinden alınmış bir serseri olan Lee arasındaki aşkın hikayesini işliyor. Ronald Reagan’ın Amerika başkanı olduğu yılarda geçen filmde iki sevgili arka yollardan, gizli geçitlerinden ve tuzak kapılarından geçerek 1500 kilometrelik bir serüvene çıkıyor. 

Anime severlerin favorilerinden olan One Piece serisinin sinema filmi One Piece Film: Red, Luffy ve Hasır Şapka Korsanlarının müzik adası macerasını anlatıyor. Dünyanın en iyi sanatçısı olarak bilinen ama daha önce yüzü hiç görülmemiş olan Uta, bu adada ilk canlı konserini verecek ve hayranlarına kendini gösterecektir. Ancak korsanlarımız etkinlikler başladığında Uta’yla ilgili onları şok edecek bir gerçeği öğreniyorlar.

Russell Crowe’un hem yönetmenliğini yaptığı hem de Stephen M. Coates ile birlikte senaryosunu yazdığı gerilim filmi Tehlikeli Oyun (Poker Face), büyük kazançların ve kayıpların olduğu poker dünyasına odaklanıyor. Milyarder Foley, en iyi arkadaşlarına asla unutamayacakları bir gece hazırlıyor ve onlara hayal bile edemeyecekleri kadar çok para kazanma şansı tanıyor. Ancak bu oyunu oynamak için, oyuncuların hayatları pahasına korudukları tek şeyi, yani en özel sırlarını ortaya dökmeleri gerekiyor. Oyun ilerledikçe, Foley’in arkadaşları oynadıkları oyunun gerçekte ne hakkında olduğunu keşfediyor.

Senaryosunu Raziye Sultan’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Ahmet Arslan’ın oturduğu yerli korku filmi Mihrez 2: Cin Padişahı, 2015 yılında gösterime giren Mihrez: Cin Padişahı filminin devamında gelişen olayları konu ediniyor. Korku filmi sevenlere 89 dakikalık bir gösteri sunan yapıtın oyuncu kadrosunda ise Levent Çakır, Zülfü Hamit Altın, Hande Göktepe, Şengül Kaya ve Jale Ak bulunuyor.

Ali Abbasi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu gerilim ve suç filmi olan Kutsal Örümcek (Holy Spider), İran'ın kutsal şehri Meşhed'i, ahlaksız ve yozlaşmış sokak kadınlarından "temizlemek" için kendi dini arayışına girişen aile babası Saeed'in hikayesini konu ediyor. Cannes Film Festivali gibi pek çok festivalden ödül kazanan film, bir kadın gazetecinin olayı kendi olanaklarıyla araştırmaya çalışmasını anlatıyor. 

Mustafa Özer’in yönetmenliğini yaptığı yerli dram filmi Poşetten Kanatlar, engelli bir çocuğun uçma hayalini anlatıyor. Bu hayalin gerçekleşmesi için uğraş veren çocuğun arkadaşları, hayaline ulaşmayı bekleyen çocuk için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. 

Yorumlar (0)