Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

SİNEMA 30.11.2022, 11:51 30.11.2022, 17:14
Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan komediye, dramdan animasyona, korkudan maceraya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Çakallarla Dans 6, Yunus Çocuk (Dolphin Boy), Vahşi Gece (Violent Night), Panda ve Sevimli Canavarlar (Pandy), Decibel, Buğday Tanesi, Resmi Yarışma (Official Competition), Necronomicon Kara Büyüsü ve Acil Durumda Jane'i Ara (Call Jane) filmlerinin vizyona gireceği 2 Aralık Cuma gününün vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

2 Aralık Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Sinema tutkunları tarafından çok sevilen komedi film serisi Çakallarla Dans’ın yeni filmi Çakallarla Dans 6, klasik ekibimizin özel bir görev için yurt dışına çıkmasını anlatıyor. İlk başta Yunanistan’ın gözde turizm yerlerinde gezen çakallar ekibi, daha sonra mafyayı da peşlerine takıyor. Ünlü oyuncular olan Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Timur Acar’ı tekrardan sinema perdesine taşıyan filmin yönetmen koltuğunda ise Murat Şeker oturuyor.

Animasyon severleri ekrana kilitleyecek Yunus Çocuk (Dolphin Boy), okyanus altında balıklarla büyüyen bir çocuğun hikayesini işliyor. Anne yunus Nana tarafından bulunan Yunus Çocuk, kendisinin insan olduğunu fark edince gerçeğin peşine düşüyor. Okyanusun derinliklerinde yaşayan ve kahramanımızı istemeyen ahtapot ise onu balık olmadığı için karaya sürgüne göndermeye karar veriyor. Tek bildiği şey bir uçak enkazının olduğu yerde bulduğu kolye ve kolyenin üzerinde resmini gördüğü kadın olan Yunus Çocuk, ailesini bulmak için zorlu bir maceraya atılıyor.

Yönetmenliğini Tommy Wirkola’nın yaptığı heyecan dolu aksiyon filmi Vahşi Gece (Violent Night), bir grup paralı askerin Noel akşamı zengin bir ailenin evine girmesini anlatıyor. İçerideki herkesi rehin alan ekip bir sürpriz ile karşılaşıyor. Noel Baba kılığına girmiş olan bir dövüşçü onlara neden bir aziz olmadığını gösteriyor.

Bu cuma vizyona girecek ikinci animasyon filmi olan Panda ve Sevimli Canavarlar (Pandy), aile dostu sevimli bir pandanın uzaylılarla olan mücadelesini işliyor. Filmde süper güçlere sahip bir madalyon kötü uzaylıların eline geçiyor. Kahramanımız panda ve süper arkadaşları ise dünyanın tehlikeye girmemesi için uzaylıların diyarına gidip madalyonu geri almaya çalışıyor. Amerikalı ünlü çizgi roman yazarı Stan Lee’nin lisanslı karakterlerini içeren film, izleyicileri aksiyon ve komedi dolu bir maceraya sürüklüyor. 

Güney Kore yapımı bir aksiyon filmi olan Decibel, bir denizaltı kazasında iş arkadaşlarını kaybeden ve sonrasında yoğun travma ve stres yaşayan eski Kıdemli Yüzbaşı Do-yeong’un hikayesini ele alıyor. Kendi ailesinin içinde yaşanan yabancılaşmadan dolayı suçluluk ve üzüntü duyan Do-yeong, gizemli birinin bir stadyuma yüksek ses aralığında patlayan bir bomba yerleştirdiğini öğreniyor ve sevdiklerini kurtarmak için zamanla yarışmak zorunda kalıyor.

Doğan Ümit Karaca’nın yönetmenliğini yaptığı yerli dram filmi Buğday Tanesi, Milletvekili Serkan Bayram'ın hikâyesinden esinlenerek engelli bir bireyin mücadelesini anlatıyor. 120 dakikalık serüvenin oyuncu kadrosunda ise Yeliz Akkaya, Kutsi ve Deniz Arna bulunuyor.

Antonio Banderas, Oscar Martinez ve Penélope Cruz’un başrollerde olduğu yabancı komedi filmi Resmi Yarışma (Official Competition), milyoner bir girişimcinin ikonik bir film çekmeye karar vermesini anlatıyor. Ünlü film yapımcısı Lola Cuevas ise bu tutkulu projeyi yürütecek kişi olarak görevlendiriliyor. 115 dakikalık eğlenceli filmin yönetmen koltuğunda ise Mariano Cohn oturuyor.

Yorumlar (0)