Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

SİNEMA 16.03.2022, 11:58 16.03.2022, 16:53
Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, sinemaseverleri 18 Mart Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Orman Vatandır - Çanakkale Ruhu, Neşeli Kanatlar: Büyük Göç (Duck Duck Goose), Ambulans ve Paralel Anneler (Parallel Mothers) filmleri vizyonda sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da farklı türlerden yerli ve yabancı yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan aksiyona, animasyondan gerilime önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler sinemanın büyülü dünyasıyla buluşacak. Orman Vatandır - Çanakkale Ruhu, Neşeli Kanatlar: Büyük Göç (Duck Duck Goose), Ambulans ve Paralel Anneler (Parallel Mothers) filmlerinin vizyona gireceği 18 Mart Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

18 Mart Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Mehmet Balaban ve Mehmet Ali Sevimli'nin yönettiği belgesel türündeki Orman Vatandır - Çanakkale Ruhu, Çanakkale'deki ormanların barındırdığı unutulmaz hikâyeleri ve bu ormanları korumaya çalışan insanların hayranlık uyandıran mücadelesini beyaz perdeye taşıyor.

Çocukların ve animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak Neşeli Kanatlar: Büyük Göç (Duck Duck Goose), yaramaz bir kaz ile iki ördek yavrusu arasında yaşananları konu ediniyor. Kahramanımız Peng, tüm zamanını yaklaşan göç için pratik yaparak geçiren bir kazdır. Herkesten daha iyi olduğunu düşünen Peng’in yaşadıkları ona koşulsuz sevginin anlamını öğretiyor.

Michael Bay’in yönetmenliğini üstlendiği gerilim ve aksiyon türündeki Ambulans, karısının ameliyatı için paraya ihtiyacı olan eski asker bir adamın, birçok suça bulaşmış evlatlık erkek kardeşiyle birlikte kalkıştıkları banka soygununun beklenmedik bir şekilde gelişmesi sonrası yaşanan olayları konu ediniyor.

Pedro Almodóvar'ın yazıp yönettiği, Penélope Cruz ve Milena Smit'in başrollerini paylaştığı 2021 İspanya yapımı drama filmi olan Paralel Anneler (Parallel Mothers), aynı gün doğum yapan iki kadının hayatlarını değiştiren hikâyeyi ekrana taşıyor.

Yorumlar (0)