Bugün vizyonda hangi filmler yerini aldı?

SİNEMA 24.02.2023, 14:09 24.02.2023, 17:15
Bugün vizyonda hangi filmler yerini aldı?

Her hafta beyaz perdeye aktarılan yeni filmler seyircisiyle bir araya geliyor. Sinemaseverlerin yakından takip ettiği yapımlarla bu hafta sonunu değerlendirmek isteyen izleyiciler vizyonda hangi filmlerin olduğunu araştırıyor. Bu hafta ikisi yerli olmak üzere 5 film vizyona girecek. İşte vizyondaki filmler…

Haftanın filmleri (24 Şubat 2023)

LAMBORGINI: EFSANENİN ARKASINDAKİ ADAM
"Milyonluk Bebek" ve “Çarpışma” yapımlarının yönetmeni olan Bobby Moresco'nun "Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam" ile karşımıza çıkıyor. Ferrari ve Lamborghini arasında uzun zamandır devam etmekte olan rekabet beyaz perdeye aktarılacak.
Aksiyon filmlerinin tanınmış isimlerinden olan Frank Grillo'nun, Lamborghini markasının kurucusu Ferruccio Lamborghini'yi canlandırdığı yapımda Emmy adayı Gabriel Byrne ve Oscar ödüllü Mira Sorvino da rol alıyor.

Haftanın filmleri (24 Şubat 2023)

BATIL 2
Korku filmi olarak vizyona girecek olan Batıl 2’de, annesinin evine yapılan bir büyüden etkilenen Zeynep’in çevresine ölüm getirmesini ele alıyor.

Haftanın filmleri (24 Şubat 2023)

CİN SURETİ
Kanlıbel köyünde meydana gelen ürpertici bir cin vakasını ele alan Cin Sureti, meydana gelen hadiselerin gizemini ortaya çıkarmak isteyen Kerim'in mücadelesini konu ediyor.  

Haftanın filmleri (24 Şubat 2023)

ARI MAYA 3: ALTIN KÜRE
Yönetmen koltuğunda Noel Cleary’nin oturduğu animasyon filmi "Arı Maya 3: Altın Küre", zor duruma düşen karınca prensesi kurtarmak üzere zorlu mücadele veren Arı Maya ve arkadaşı Willi'nin yaşadıklarını ele alıyor.

Haftanın filmleri (24 Şubat 2023)

ANT-MAN VE WASP: QUANTUMANIA
Yönetmen koltuğunda Peyton Reed'in oturduğu, Jonathan Majors, Evangeline Lilly ve Paul Rudd’un başrollerini paylaştığı "Ant-Man ve Wasp: Quantumania", Marvel hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Marvel Sinematik Evreni içerisinde beşinci fazın ilk yapımı olacak film, "Avengers: Endgame" ardından insanlar içerisindeki tanınırlığının keyfini çıkaran Scott Lang’ın (Ant-Man), kızının oluşturduğu bir sinyal yollayıcı üzerinden bu defa da bütün ailesi ile beraber Kuantum Alemi'ne geçiş yapmasını konu ediniyor.

Yorumlar (0)