Constantine filminin devamı geliyor!

SİNEMA 17.09.2022, 10:40 17.09.2022, 10:45
Constantine filminin devamı geliyor!

Warner Bros. 2005 yapımı doğaüstü aksiyon filminin devamının geleceğini duyurdu. İlk filmin başrolü Keanu Reeves'le birlikte yönetmeni Francis Lawrence (Hunger Games) de dönecek. Son dönemde ekrana gelen Star Trek dizilerini hazırlayan Akiva Goldsman ise senaryoyu kaleme alacak ve şirketi Weed Road Pictures'la yapımcıların arasında yer alacak.

2014'te NBC'de Daniel Cerone ve David S. Goyer imzasıyla dizi olan Constantine'e Matt Ryan hayat verdi. Ryan, daha sonra The CW kanalının DC Comics dizilerine aynı karakterle katılarak Legends of Tomorrow'un ana karakterlerinden birisi oldu. 

2021'de HBO Max'ten yeni bir Constantine dizisinin geleceği duyuruldu. J.J. Abrams’ın şirketi Bad Robot Productions ise yapımını üstlendi. Ancak Variety'nin haberine göre 4 bölüm senaryosu hazır olan, başrol görüşmelerine başlanan projeden vazgeçildi. Warner Bros ve J.J. Abrams, Constantine'in yanı sıra Angela Robinson'ın hazırladığı Madame X dizisinden de vazgeçti. Warner Bros. ve Abrams, iki diziyi de başka yayıncılara pazarlamayı planlıyor.

Yorumlar (0)