"Dost Kazığı" filminin çekimleri başladı!

SİNEMA 28.06.2021, 11:03 28.06.2021, 16:25
"Dost Kazığı" filminin çekimleri başladı!

Yapımcılığını Klan Film’in yaptığı başrollerinde Müjde Uzman, Ruhi Sarı, Cemal Hünal, Serkan Kuru, Açelya Elmas ve Buket Akpunar’ın rol aldığı oyuncu kadrosunda Eren Pekgöz, Ali Emrah Sürtal ve Büşra Karaağaç gibi isimlerin yer aldığı ‘Dost Kazığı’ isimli sinema filminin çekimleri Marmaris’te başladı. 

Yönetmenliğini daha önce ‘Benim Tatlı Yalanım’, ‘Tatlı İntikam’, ‘Umutsuz Ev Kadınları’, ‘Güllerin Savaşı’ gibi başarılı yapımların yönetmeni Barış Erçetin’in üstlendiği filmin senaryosunu ise son dönemin güçlü kalemlerinden Cafer Can Kara üstlendi.

Ekim 2021‘de sinem seyircisi ile buluşacak olan komedi türündeki ‘Dost Kazığı’ filminin kısa konusu ise balayı tatiline gelen bir çiftin (Ruhi Sarı-Müjde Uzman) yakın arkadaşlarının (Buket Akpunar-Serkan Kuru) bir yanlış anlaşılma  silsilesi içerisinde ayrılık kararı alması üzerine onları barıştırmak için giriştikleri komik mücadeleyi  ele alıyor. Filmin sürpriz karakterine hayat veren Cemal Hünal’ın Cenk karakteri olarak hikayeye dahil olmasından sonra iyice karışan işler sürpriz finaliyle seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.

Yorumlar (0)