Ferman Akgül "Burçlar" filminde kendini canlandırıyor

SİNEMA 12.09.2022, 17:46
Ferman Akgül "Burçlar" filminde kendini canlandırıyor

Yapımı Dragon Film’e ait, yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın yaptığı, senaryosunu filmin yapımcılığını da üstlenen Ebru Erten’in kaleme aldığı astrolojiyi romantik komediyle buluşturan ‘Burçlar’ filmi 16 Eylül’de vizyona giriyor. maNga grubunun solisti Ferman Akgül, aylardır filme özel yeni şarkılar ve yorumlamalar için stüdyo çalışmaları gerçekleştirdi.

Filmde ayrıca kendisi canlandırarak oyunculuğunu da konuşturan Akgül, kariyerinde ilk kez bir uzun metrajda rol almanın heyecanını yaşıyor. ‘Burçlar’ filmi henüz vizyona girmeden yayınlanan video kliplerle büyük ilgi topladı. Ferman Akgül ve maNga hayranları, 16 Eylül’ü iple çekiyor.

maNga’DAN ‘BURÇLAR’ FİLMİNE ÖZEL KLİP

12 burcu bir aşk hikayesinde buluşturan ‘Burçlar’ filmi için Ferman Akgül’ün prodüktörlüğünü Sertan İpek’in aranjörlüğünü üstlendiği bir soundtrack albümü hazırlandı. maNga parçalarının yeni düzenlemeleri ile film için özel hazırlanan bestelerin de yer aldığı albümden ilk olarak Ferman Akgül’ün bestelediği ‘Uyan Oğlum’ şarkısının klibi yayınlandı. Ardından yeni klip ise maNga'nın yeni albümü ‘Antroposen 001'de yer alan ‘Batan Dünyanın Malları’ parçasının filme özel canlı versiyonuna geldi. Klip, grubun ‘Burçlar’ filmindeki performans sahnelerinden hazırlandı.

Filmin Konusu: Burcu, hayattaki tek takıntısı astroloji olan başarılı bir iş insanıdır. Sinan da onu etkilemek için çeşitli planlar yapmaktadır. ‘Burçlar masası’, Sinan’ın kurnaz planlarına izin vermez ve ona büyük bir sürpriz hazırlar! Gerçek aşkın savunucusu ‘burçlar masası’, Burcu’yu her sabah yeni bir burca uyandıracaktır!

Kostümleri, müzikleri ve keyifli senaryosuyla merak uyandıran film 16 Eylül’de sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Yorumlar (0)