Gölgeler İçinde'ye Güney Kore'den büyük ödül!

SİNEMA 06.10.2021, 12:18 06.10.2021, 12:34
Gölgeler İçinde'ye Güney Kore'den büyük ödül!

Erdem Tepegöz’ün son uzun metrajlı filmi ‘Gölgeler İçinde’, Güney Kore’nin en büyük bilimkurgu festivali Chuncheon Sci-Fi Film Festivali’nde büyük ödül olan Bomnea Ödülü’ne layık görüldü.

Dünya prömiyerini 42. Moskova Uluslararası Film Festivali’de yapan ve festivalden Jüri Özel Ödülü - Gümüş George ile dönen Erdem Tepegöz’ün ödüllü filmi ‘Gölgeler İçinde’ festival yolculuğuna devam ediyor. 24 Eylül’de Türkiye’de vizyona giren film son olarak 8. Chuncheon Sci-Fi Film Festivali’nde büyük ödül olan Bomnea Ödülü’nü kazandı ve festivalin en iyi bilimkurgu filmi seçildi.

Erdem Tepegöz’ün yazıp yönettiği, yapımcılığını Contact Film Works’un, ortak yapımcılığını ise TRT’nin üstlendiği film ilkel teknolojiyle yönetilen bir fabrikada işçilerden birinin sistemi sorgulamasıyla değişmeye başlayan hayatlarına odaklanıyor.

Distopik bir dünyaya kuşkucu bir bakış atan bilimkurgu türündeki filmin başrolünü Numan Acar üstlenirken, ona filmde Vedat Erincin, Ahmet Melih Yılmaz, Emrullah Çakay, Muharrem Bayrak, Selin Kavak gibi deneyimli ve genç oyuncular eşlik ediyor.

Yorumlar (0)