Herkes Jamie Hakkında Konuşuyor'dan ilk görseller

SİNEMA 11.10.2020, 12:20
Herkes Jamie Hakkında Konuşuyor'dan ilk görseller

Yönetmenliğini Jonathan Butterell'ın üstlendiği film “Everybody’s Talking About Jamie / Herkes Jamie Hakkında Konuşuyor”a ait ilk görseller yayınlandı. New Regency’s ve Film4’ün  filmi, gerçek olaylardan esinlenilen popüler müzikalin bir film uyarlaması.

“Herkes Jamie Hakkında Konuşuyor” (Everybody’s Talking About Jamie) filminde yeni yetenek Max Harwood, Sarah Lancashire, Lauren Patel, Shobna Gulati, Ralph Ineson, Adeel Akhtar, Samuel Bottomley ile Sharon Horgan ve Richard E. Grant rol alıyor. Film, tiyatro oyununun da yönetmeni Jonathan Butterell’in ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi.

Filmin senaryo ve şarkı sözleri Tom MacRae’ye, şarkıların besteleri Dan Gillespie Sells’e , film müzikleri ise Dan Gillespie Sells ve Anne Dudley’e ait.

 Yapımcılığı Mark Herbert, (p.g.a.), Peter Carlton (p.g.a.), ve Arnon Milchan, idari yapımcılığı Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Daniel Battsek, Ollie Madden, Peter Balm, Niall Shamma ve Jes Wilkins üstlendi.

Film, 5 Mart 2021’de Türkiye’de gösterime girecek.

Filmde, Jamie New,16 yaşında ama dünyaya pek uyum sağlayamıyor, "gerçek" bir kariyer peşinde koşmak yerine, bir “drag queen” olmayı hayal ediyordur. Geleceğini belirsiz gören Jamie’nin bildiği tek şey bir gün sansasyon yaratacağıdır.

Sevgi dolu annesi ve harika arkadaşları tarafından desteklenen Jamie, önyargıların üstesinden gelir, zorbalıkları alt eder ve karanlığı aşıp sahne ışığına adım atar.

Yorumlar (0)