James Bond filmi No Time To Die zamana yenildi

SİNEMA 27.01.2021, 15:09 27.01.2021, 15:43
James Bond filmi No Time To Die zamana yenildi

Geçen yıl mart ayında vizyona girmesi gerekirken dört kez ertelenen Daniel Craig'in başrolünde oynadığı, No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filmindeki ürün yerleştirme sahneleri, zamana yenildi.

Daily Mail’in haberine göre MI6 ajanının filmde kullandığı teknolojik aletlerin modası geçti bile. İçeriden bir kaynak The Sun’a yaptığı açıklamada “Bu tip detaylar ve araçlar her zaman gizli tutulur ancak herkes bilir ki James Bond her zaman en son model ürünleri taşır. Filmdeki Daniel Craig ve diğer tüm oyuncular uzun süredir piyasada olan ürünleri kullanıyor. Bu anlaşmaların asıl amacı bu değil. Bu bazı sahnelerin çok dikkatli bir şekilde düzenlenmesi ve güncellenmesi anlamına geliyor” dedi.

Teknolojik ürünlerin ve cep telefonlarının Nokia tarafından sağlandığı filmde birçok ürün sponsorlu. Aynı kaynak filmin yapımcılarının, bu aletlerin gözüktüğü sahneleri değiştirmeye istekli olduğunu söyledi.

Serinin 25. filmi olan No Time to Die, Daniel Craig’in, 007 olarak görüleceği son film olacak. Geçtiğimiz günlerde açıklanan son vizyon tarihine göre film 8 Ekim 2021’e ertelendi

Yorumlar (0)