"Kendimi bu gerçekliğin içine sokmaya çalıştım"

SİNEMA 13.10.2021, 10:53 13.10.2021, 11:04
"Kendimi bu gerçekliğin içine sokmaya çalıştım"

Cemil Ağacıklıoğlu'nun Kafes filminde Hasan karakterine hayat veren ve 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanan Tarhan Karagöz, film çekimleri sırasında etkilendiğini açıkladı. Tarhan Karagöz; “Kafes“ filminde canlandırdığım Hasan karakteri eşikten itilmiş, boşluğa düşmüş biri. Son anda zemine parmaklarıyla tutunmuş bir karakter. Filmin çekildiği mekanlar, otel, oradaki yaşamlar beni çok etkiledi” dedi.

“Kafes” filmindeki Hasan rolü ile 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanan Tarhan Karagöz ikinci uzun metraj filmiyle jürinin ve seyircinin takdirini kazandı. Türkiye prömiyerini Antalya’da yapan Kafes’teki performansıyla ödüle layık görülen Karagöz, filmin çekimlerini yapıldığı otelde tanıştığı insanlarla hayatı paylaşmanın kendisini çok etkilediğini söyledi.

Hayatlarını bizlerle paylaştıkları için o insanlara teşekkürlerini dile getiren Tarhan Karagöz rolüne hazırlanırken, “Çekim mekanlarından, otelde o küçücük odalarda yaşayan insanlardan, yaşanmışlıklardan çok etkilendim. O insanlar, o geometri bana çok yardımcı oldu. Kendimi bu gerçekliğin içine sokmaya çalıştım” dedi.

Yorumlar (0)