“KOR filminde Naz Elmas ile Ozan Güven başroldeydi"

SİNEMA 28.12.2023, 13:31
“KOR filminde Naz Elmas ile Ozan Güven başroldeydi"

Usta yönetmen Zeki Demirkubuz, çalışmayı en çok istediği oyunculardan Naz Elmas’a başrolünü verdiği “KOR” filminin çekimlerini neden iptal ettiğini açıkladı.

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, katıldığı televizyon programında Naz Elmas ile Ozan Güven’in başrollerini paylaştığı filminin çekimlerini neden iptal ettiğini anlattı. Sosyal medyada en çok konuşulan haberler sıralamasında ilk sıraya yerleşen programda Zeki Demirkubuz senaryonun, Nuri Bilg Ceylan’n 3 Maymun filmiyle aynı olup olmadığı üzerine açıklamalarda bulundu. 


Demirkubuz, oyunculuğunu çok beğendiği Naz Elmas ile Kader filmi için de çalışmak istediğini ancak Elmas’ın dizi çekimleriyle tarihlerin çakışması nedeniyle çalışamadığını belirtti. Naz Elmas ile yolları Kor filminde tekrar kesişen yönetmen, dün akşam katıldığı programla yıllardır süren tartışmalara kendi cephesinden açıklama yapmış oldu.

Naz Elmas da konuyla ilgili olarak, film çekimleri, her şey çok güzel giderken bir anda neden çekimler sonlandırıldı, proje neden rafa kalktı biz de anlamadık dedi. Başarılı oyuncu, Zeki Demirkubuz ile çalışmaktan çok keyif aldığını, kendisinden bu kısa sürede çok şey öğrendiğini de söyledi.

Yorumlar (0)