Korku filmi "Lain" bugün vizyona girdi

SİNEMA 10.12.2021, 12:18 10.12.2021, 16:34
Korku filmi "Lain" bugün vizyona girdi

"Cin Azabı", "Sir- Ayet", "Lain", "Rudy", "Avcı: İlk Kehanet", "Cin Çarpılması" gibi filmleriyle dikkatleri üzerine çeken, korku sinemasının tanınmış yönetmenlerinden Onur Aldoğan'ın yönettiği, senaryosu Erkan Çaltepe'ye ait "Lain" bugün vizyona girdi. 

Yalın Cengiz, Funda Dönmez, Rıfat Kanpara, Doruk Emek ve Sinan Taşkan'ın rol aldığı film, travmatik geçmişiyle yüzleşmek için doğup büyüdüğü köye eşi ile birlikte geri dönen bir adamın hikayesini anlatıyor.

"Lain"de, gizemli biri olan Can, travmatik bir geçmişe sahip olan bir adamdır. Çocukken yaşadığı olaylardan kurtulmak için Can, köyünü terk edip kendisine yeni bir hayat kurmayı tercih eder. Hayatını memleketinden uzakta bir yatılı okulda okuyarak geçiren Can'ın hayatta kalan tek akrabası babaannesidir. Geçmişinin peşini bırakmaması onun hayatının ve evliliğinin de kabusa dönmesine neden olur.

Geçmişi ile yüzleşmeye karar veren Can, eşi Ezgi ile birlikte köyüne doğru yola çıkar. Oldukça tenha olan köyde Can'ın babaannesi dışında sadece birkaç kişi vardır. Can ve eşi, köyde olan biteni anlayabilmek için birkaç gün köyde kalmaya karar verir. Can, geçmişi ve köyün laneti ile yüzleşirken Ece, birtakım varlık tarafından kaçırılır. Can, eşini kurtarmak için ölümcül bir mücadeleye girişir.

Yorumlar (0)