Kundura Sinema edebiyat uyarlamalarıyla açılacak

SİNEMA 15.10.2020, 15:28 15.10.2020, 15:32
Kundura Sinema edebiyat uyarlamalarıyla açılacak

Yaz boyunca aldıkları bir dizi önlemle dış mekânında gerçekleştirdiği Bir Yaz Gecesi Sahnesi ve Sineması ile MUBI Türkiye seçkisi etkinlikleriyle sevenleriyle buluşan Kundura Sinema, 2020 Kasım – Aralık ayı programında sinema tarihinin önemli edebiyat uyarlamalarına yer veriyor.

Yaz boyunca devam eden açık hava etkinliklerinin son bulmasının ardından Kundura Sinema, edebiyat uyarlamaları programı kapsamında Boris Pasternak’ın romanından uyarlanan, Hollywood klasiklerinin değişilmez filmi Dr. Zhivago (Dr. Jivago), Hans Christian Andersen’in peri masallarından esinlenerek yazılan ve bir İngiliz klasiği olarak sinema tarihinde önemli yer tutup, en iyi dans filmleri listesinde de başı çeken Red Shoes (Kırmızı Papuçlar) ve çocuklara ve ailelerine özel, Fransız yazar Gilles Paris’in romanından uyarlanan Ma Vie de Courgette (Kabakçığın Hayatı) filmlerini izleyicilerle buluşturacak.

15 Kasım tarihinden itibaren koronavirüs önlemleri kapsamında hazırlanan genelgelere uyarak HES kodu ile girilebilecek olan Kundura Sinema kapalı sinema salonları Kasım – Aralık ayı gösterim programlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)