"Masal Şatosu: Gizemli Misafir" 12 Ağustos’ta sinemalarda

SİNEMA 25.07.2022, 12:34
"Masal Şatosu: Gizemli Misafir" 12 Ağustos’ta sinemalarda

‘Masal Şatosu’nun merakla beklenen devam filmi ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’ 12 Ağustos’ta sinema salonlarında sevenleriyle buluşacak. Çekimleri tüm dünyanın medeniyetlerin buluşma noktası olarak kabul ettiği Hatay’da yapılan film yayınlanan fragmanıyla çocuklara benzersiz bir görsel şölen sunacağının müjdesini verdi.

MASAL ŞATOSU, DÜNYA’NIN EN ESKİ FİLM PLATOSUNDA!

Başrolünde genç yıldız Ecrin Su Çoban’ın yer aldığı film serisi 'Masal Şatosu’nun yeni hikayesi ‘Gizemli Misafir’ çocuklar ve ailelerinin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak. Yazın bunaltıcı sıcağından kaçmak isteyen seyirciler 12 Ağustos’ta sinemalarda buluşacak.

Çekimleri zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile sadece ülkemizde değil dünyada da medeniyetlerin buluşma noktası kabul edilen Hatay’ın masalsı mekanlarında gerçekleştirilen ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’ mekanları, macera ve eğlence dolu hikayesiyle herkesin gözdesi olacak.

ROMA İMPARATORLUĞU’NUN TÜNELİNDE ÇEKİLDİ!

Dünya tarihine dair birçok önemli noktada çekilen filmde genç oyuncular hayranlıkla çalıştı. Roma İmparatorluğu’ndan kalan, yapımı yüzyılı aşkın bir zaman sürdüğü düşünülen ve Hatay Samandağ’da bulunan Titus Tüneli’ndeki sahneler tüm ekibi büyüledi. Ayrıca antik döneme ait eserlerin sergilendiği dünyanın en büyük ikinci arkeoloji müzesi olan Hatay Arkeoloji Müzesi’nin de yer aldığı film seyirciye keyifli bir maceranın yanı sıra tarih dolu bilgilendirici dakikalar da yaşatacak.

Yönetmenliği Burak Kuka’ya senaryosu ise Erçin Sadıkoğlu’a ait olan 'Masal Şatosu: Gizemli Misafir’de, Neşe (Ecrin Su Çoban) ve arkadaşları hayranlarını bu kez masal diyarına götürecek. Neşe’yle aksiyon ve eğlence dolu bir maceraya atılacak olan çocuklar unutamayacakları bir seyir deneyimi yaşayacak. ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’ hayranlarını masal diyarının görkemli dünyasına tanık olmaya davet ediyor.

‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’ 12 Ağustos’ta sinemalarda!

Yorumlar (0)