Onur Aldoğan imzalı "Gerçek Cinler" şimdi sinemalarda!

SİNEMA 13.08.2021, 09:10 14.08.2021, 10:43
Onur Aldoğan imzalı "Gerçek Cinler" şimdi sinemalarda!

Cinemoon Film'den deneysel gerçek görüntülerle çekilmiş "Gerçek Cinler" bugün vizyona giriyor. 

Onn Medya'nın katkılarıyla gerçekleşen filmin yönetmenliği ve senaryosu Cin Azabı, Sir- Ayet, Lain, Rudy gibi filmleriyle dikkatleri üzerine çeken ve 1 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak olan "Avcı: İlk Kehanet" filminde de imzası bulunan genç yönetmen Onur Aldoğan'a ait. 

Ceyhun Sevilmiş, Rıfat Kanpara, Kuzey Demir'in rol aldığı "Gerçek Cinler", tezi için korkunç olayların yalandığı bir köye giden ve burada beklenmedik durumlarla karşılaşan Ceyhun'un hikayesini konu ediyor.

Yüksek lisans yapan Ceyhun, tezi için korku hikayelerini ve mitlerini seçer. Bu yüzden 2 arkadaşı ile birlikte internette bulduğu korkunç olayların yaşandığı yerlere giden Ceyhun, burada araştırma yapar. Okuduklarının gerçek olduğunu anlamalarının ardından ekiptekiler, gördükleri cin ve varlıkların etkisiyle Ceyhun'u yalnız bırakarak bölgeden ayrılır.

Gördüklerini kanıtlamak isteyen Ceyhun, arkadaşı Murat ile birlikte her şeyi kayıt altına alarak araştırmalarına devam eder. Ancak çok geçmeden cinler Ceyhun'a musallar olur ve onunla iletişime geçmeye başlar.

Yorumlar (0)