"Prestij Meselesi" setinden ilk kareler

SİNEMA 11.11.2022, 16:15 11.11.2022, 16:45
"Prestij Meselesi" setinden ilk kareler

Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona girecek filmi 'Prestij Meselesi' setinden ilk kareler geldi.

Yapımda, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden ünlü müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun sahibi olduğu Prestij Müzik'in kuruluş hikâyesinin anlatılacak. Onur Gözeten, Ali Erkin ve Mahmut Kırmızıgül, Engin Hepileri ve Eser Yenenler’in yer aldığı kareler filmin geçtiği 90’lı yılların ruhunu ve setteki enerjiyi yansıtıyor.

Prestij Meselesi filminde Hilmi Topaloğlu’na hayat veren Engin Hepileri ve Şinasi karakterini canlandıran Eser Yenenler, ilk kez böyle büyük bütçeli bir yapımda kamera karşısına geçen genç oyuncular Onur Gözeten (Özcan Deniz), Ali Erkin (Haluk Levent) ve Mahmut Kırmızıgül’e (Mahsun Kırmızıgül) sette adeta ağabeylik yapıyorlar.

Ünlü şarkıcıları canlandıran genç oyuncular, kendi sahneleri öncesinde Hepileri ve Yenenler ile fikir alışverişinde bulunuyor ve zaman zaman da sahnelerine birlikte çalışarak hazırlanıyorlar.

Set başlamadan sanatçıların yüzlerce konserini izleyen üçlü, filmin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül’den de büyük destek görüyorlar. Kırmızıgül, hem set aralarında hem de sahne çekimleri sırasında oyuncularla ilgileniyor.

Engin Hepileri, "Çok heyecanlıyım. Gerçek bir hayat hikayesi. Müthiş anılar ve gerçek hikayeler var. Çok benziyormuşum Hilmi Abi'ye, yeni farkettim. Çok mutluyum bu projede yer aldığım için" diyerek heyecanını dile getirmişti.

Yorumlar (0)