"Soygun" filminin çekimleri başladı!

SİNEMA 16.12.2021, 00:00 17.12.2021, 14:23
"Soygun" filminin çekimleri başladı!

Sloganı “Her ilişki bir soygundur” olan film, gündüz programlarında çokça karşılaştığımız bir olayı, hiç televizyon izlemeyen, entelektüel bir çiftin evine taşıyor.

Senarist ve yönetmenliğini Sinan Biçici’nin yaptığı filmin başrollerinde Alper Saldıran, Eser Eyüboğlu ve Duygu Mercan yer alıyor. Filmde, Gizem Denizci ve Kıvanç Baran Aslan, Erol Sertel ve Turan Karaman da oyuncu kadrosunda.

Çekimleri devam eden filmin yapımını Statü Pictures gerçekleştiriyor. Yapımcılığını Galip Güner ve Elin Ecealp’in üstlendiği film 2022’de vizyona girecek. Bir soygun üzerinden aşkı ve evliliği anlatan film, biri kenar semtte, diğeri ise kentin gözde semtinde yaşanan iki ilişkinin kesişmesini anlatıyor.

Birbirlerini önyargılarla tanıyan farklı kesimlerin insanları, istemeden mahrem alanlarına giriyor. Dışardan marjinal gibi gözüken insanlarla, sıradan hayatların aslında hiç göründükleri gibi olmadığını anlatan film “Hani marjinal bizdik” sorusunu hatırlatıyor.

Film, kadın erkek ilişkilerini, dostluğu, arkadaşlığı “soygun” metaforuyla anlatan hikayesiyle aşk, evlilik ve ayrılığı daha önce hiç karşılaşmadığımız bir bakış açısıyla perdeye taşıyor…

Yorumlar (0)