Tom Hanks, bu kez huysuz ihtiyar rolünde beyaz perdede!

SİNEMA 03.03.2023, 10:37 03.03.2023, 11:54
Tom Hanks, bu kez huysuz ihtiyar rolünde beyaz perdede!

Philadelphia ve Forrest Gump gibi sinema tarihinde yer etmiş filmleriyle, zor rollerin üstesinden geldiğini kanıtlayan ve üst üste iki kez “En İyi Erkek Oyuncu” dalında Akademi Ödülü’nün sahibi olan başarılı oyuncu Tom Hanks, yeni filmi A Man Called Otto (Hayata Röveşata Çeken Adam) ile bu kez huysuz ve sürekli homurdanan bir ihtiyar rolünde sinema severlerle buluşuyor.

Tek eğlencesi kendisinden bıkmış komşularını eleştirmek ve acımasızca yargılamak olan huysuz dul Otto Anderson’ın (Tom Hanks) hayatı yan dairesine hayat dolu genç bir ailenin taşınması ile değişir. Kıvrak zekâsıyla dişine göre bir rakip olduğunu gösteren Marisol (Mariana Treviño) ve Otto’nun arasında, Otto’nun hayatını ters yüz edecek bir dostluk başlar. 

Yönetmenliğini Finding Neverland filmi ile tanıdığımız Marc Forster'ın yaptığı Hayata Röveşata Çeken Adam’ın başrolünü Tom Hanks ile birlikte Mariana Treviño paylaşıyor.

David Magee’nin, Fredrik Backman'ın "Hayata Röveşata Çeken Adam" adlı romanından uyarlayarak kaleme aldığı filmin yapımcılığını Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman ve Fredrik Wikström Nicastro birlikte yürütüyor. Yönetici yapımcılığını ise Marc Forster, Renée Wolfe ve David Magee üstleniyor. Film, TME Films dağıtımıyla 3 Mart’ta vizyonda olacak.

A Man Called Otto Künyesi:

Yönetmen: Marc Forster 

Senaryo: David Magee 

Hayata Röveşata Çeken Adam Kitabının Yazarı: Fredrik Backman 

Yapımcılar: Rita Wilson Tom Hanks Gary Goetzman Fredrik Wikström Nicastro 

Yönetici Yapımcılar: Marc Forster Renée Wolfe David Magee 

Oyuncular: Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo ve Truman Hanks 

Yorumlar (0)