Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter YBY Woods Açık Hava Sineması'nda 

SİNEMA 03.10.2023, 10:07 03.10.2023, 14:01
Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter YBY Woods Açık Hava Sineması'nda 

Sinemaseverler için ormanda sinema etkinlikleri düzenleyen YBY Woods, 10 Ekim 2023 Salı akşamı Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmini, 12 Ekim Perşembe akşamı ise Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmini YBY Woods Açık Hava Sineması'nda hayranlarıyla buluşturuyor.

Sanat ormanı YBY Woods, Kemerburgaz Kent Ormanı havasında sinemaseverleri ağırlamaya devam ediyor.  Ekim’de izleyicileri kültleşen serilerden Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmi ve Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmi ile karşılıyor. 

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule 10 Ekim’de ormanda

J.R.R. Tolkien’in 3 kitaplık ölümsüz eserinden uyarlanarak hepsi bir arada çekilen 3 filmden ikincisi olan Yüzüklerin Efendisi: İki Kule filmi, 10 Ekim 2023 Salı akşamı 21.00’da YBY Woods açık hava sinemasında izleyicilerini Orta Dünya’nın en tehlikeli yerlerinde maceralarla, yeni kavimler ve çoktan unutulmuş medeniyetlerle tanıştırmaya hazırlanıyor. Serinin ikinci filminde, Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin, kardeşlik bozulduktan sonra başlarına gelenler, büyük karanlığın gelişi ve Yüzük Savaşı’na dek olanların ele alınıyor.

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı maceracıları heyecanlandıracak

Yayınlandığından bu yana milyonlarca insanın gönlüne taht kuran Harry Potter’ın ilk üç filmi arasında yer alan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı’nın gösterimi ise 12 Ekim Perşembe akşamı 21.00’da yapılacak. Kitaplarıyla ve filmleriyle tüm dünyayı etkisi altına alan, her yaştan insanı kendine hayran bırakan Harry Potter’in büyülü dünyasının kapıları, yıldızların altında Kemerburgaz Kent Ormanı’nın eşsiz havasında açılıyor.

Yorumlar (0)