Asya'nın intikamı gündem oldu!

SOSYAL MEDYA 12.11.2020, 09:53 13.11.2020, 09:07
Asya'nın intikamı gündem oldu!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 6. son bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümüne, Asya'nın intikamı damga vurdu.

Eşi Volkan'dan hamile olan Derin'in ailesine yemeğe giden Asya, her şeyi açıkladı. Derin'in eşiyle ilişki yaşadığını ve hamile olduğunu söyleyen Asya'nın intikamı herkesi şoke etti. Sadakatsiz'deki intikam sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Cansu Dere'ye Ezel dizisindeki Eyşan rolüyle ilgili göndermeler de yapıldı.

BBC Studios’un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği ve Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yaşandı.

Dizinin ilk tanıtımlarında da yer alan ve merakla beklenen Asya'nın intikam sahnesi, 6. son bölümde yayınlandı. Derin'in ailesine sürpriz bir ziyaret yapan Asya, yemekte eşi Volkan ile Derin'in yasak aşklarını açıkladı.

Deliye dönen Derin tam masayı terk edecekken Asya tarafından gelen bir itiraf daha geceye damga vurdu. Derin'in Volkan'dan hamile olduğunu da söyleyen Asya, amacına ulaştı. Sadakatsiz dizisinde Asya'nın kendisini aldatan eşi Volkan'dan intikam aldığı sahne sosyal medyada da çok konuşuldu.

Yorumlar (0)