Gather-in platformunda birbirinden eğlenceli buluşmalar

SOSYAL MEDYA 17.09.2021, 13:03
Gather-in platformunda birbirinden eğlenceli buluşmalar

Adını ilk olarak çevrim içi meyhane ile duyuran, Memet Ali Alabora’nın kurucu ortakları arasında yer aldığı gather-in platformunda, eylül ayında birbirinden eğlenceli buluşmalar gerçekleşecek!

21 Eylül’de Mahir Ünsal Eriş, Vakt-i Kıraat’ta okuyucularıyla buluşacak, masa masa gezip sohbet edecek. 25 Eylül akşamı Vakt-i Kâinat’ta her kıtadan müdavim aynı anda aynı meyhanede buluşurken, 29 Eylül’de ilki bu ay yapılacak Vakti-i Nefaset ise İstanbul’un ünlü şeflerinden Didem Şenol’u gastronomi meraklıları ile bir araya getirecek. Barba Memet Ali Alabora ve Zorba Tan Morgül ile Meyhane Elsewhere ise eylül ayında da her perşembe devam edecek. Başlama saati 21.00 olan etkinlikler için gatherin.life adresinden masa ayırtılabiliyor.

Vakt-i Kıraat

21 Eylül 2021, Salı. TR 21.00

Belirli aralıklarla yazarların ağırlandığı bir Meyhane Elsewhere konsepti olan Vakti- Kıraat’ta da bugüne kadar Ahmet Ümit ile “Olay Yeri: Meyhane, Ece Temelkuran ile “Neşeli Meyhane”, Yekta Kopan ile “Öykülü Meyhane” ve Pınar Öğünç ile “Salaş Meyhane” gerçekleştirildi. Eylül ayında Mahir Ünsal Eriş ile “Olduğu Kadar Meyhane” konseptiyle gerçekleşecek etkinlikte Eriş, okuyucularıyla buluşup sohbet edeceği bir ortam yaratılacak.

Vakt-i Kâinat:

25 Eylül 2021, Cumartesi. TR 21.00

6 kıtadan tüm müdavimleri bir meyhanede buluşturan Vakt-i Kâinat, gece gündüz farkına da güzel bir nedenle “itiraz ediyor”. Aynı anda dünyanın her köşesinden ‘ahaliyi’ bir araya getiren etkinlik, kendi alanında ilk ve tek bir Meyhane Elsewhere konsepti.

Vakt-i Nefaset:

29 Eylül 2021, Çarşamba. TR 21.00

İsmini nefis olma durumundan alan etkinliğin ilki eylül ayı sonunda gerçekleştiriliyor. Memleketin gastronomi kültürüne meraklı ahaliyi şeflerle, yemek kültürü üstadı ve yazarlarıyla ile buluşturan etkinlik, “organik” bir Meyhane Elsewhere konsepti. Katılımcıların etkinlik öncesinde, kendilerine gönderilecek 3 meze tarifini evlerinde yaparak (veya yapmayı deneyerek), meyhane gününe hazır edecekleri etkinliğin ilk konuğu şef Didem Şenol! Etkinliğe katılan misafirler Şenol ile mutfak kültürü üzerine sohbet etme fırsatını bulacak.

Meyhane Elsewhere

Her perşembe. TR 21.00

Dünyanın “en orijinal ve büyük” meyhanesi Meyhane Elsewhere ise, her perşembe akşamı müdavimleri, barba (Memet Ali Alabora) ve zorbanın (Tan Morgül) bol malumatlı, hikâyeli, gülmeli, neşeli ve samimi muhabbetine eşlik etmeye davet ediyor. Meyhane Elsewhere için en az 2, en fazla 5 kişi olacak şekilde masalar oluşturulabiliyor.

Etkinliklerin başlama saati Türkiye saatiyle 21.00’dir. Etkinlikler için gatherin.life adresinden masa ayırtılabiliyor.

Yorumlar (0)