‘Muhteşem Yüzyıl’ın avatar NFT’leri The Sandbox’ta

SOSYAL MEDYA 14.03.2024, 18:22 14.03.2024, 18:26
‘Muhteşem Yüzyıl’ın avatar NFT’leri The Sandbox’ta

Tims Productions imzalı, başarısı kıtaları aşan fenomen dizi ‘Muhteşem Yüzyıl’ın avatar NFT’leri, dünyanın en popüler metaverse platformlarından biri olan The Sandbox’ta satışta!

140’tan fazla ülkede yayınlanarak 500 milyondan fazla izleyiciye ulaşan, yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı’nın gerçekleştirdiği Muhteşem Yüzyıl’ın NFT koleksiyonu 12 Mart itibariyle herkesin erişimine açıldı. Dünyada en çok izlenen Türk dizisi olan ve yayınlandığı günden bu yana pek çok rekora imza atan Muhteşem Yüzyıl’ın büyülü atmosferine ait özel olarak tasarlanmış karakter NFT’lerine isteyen herkes sahip olabilecek.

‘12 Mart’tan itibaren herkes Muhteşem Yüzyıl’ın dijital sanat eserlerini satın alabilecek’

Muhteşem Yüzyıl’ın efsanevi atmosferi dijital dünyanın da gözdesi oldu. Geçtiğimiz hafta yalnızca The Sandbox’ın eski kullanıcıları ve ön satış listesine kayıt yaptıranlar için NFT satın alımları başlamıştı. Şu andan itibaren Muhteşem Yüzyıl’ın göz kamaştıran karakter NFT’leri herkesin satın alımına açıldı. NFT meraklılarının heyecanla beklediği eserler son derece ilgi gördü.

Muhteşem Yüzyıl, The Sandbox metaverse'e giren ilk Türk dizisi ünvanını kazanırken, The Walking Dead’den sonra ise bu evrene dahil olan ikinci global dizi oldu.

Yorumlar (0)