1 yıllık hedefleri gerçekleştiriyor

TV 21.08.2021, 18:11 23.08.2021, 09:34
1 yıllık hedefleri gerçekleştiriyor

Program, gerçek kişilerin kendileri için koydukları hedefleri bir sene içerisinde gerçekleştirmelerini konu ediniyor. Birbirinden farklı gerçek hayat hikayelerinin konu edildiği programda katılımcılar, stüdyoda bulunan bir kapıdan geliyor ve “seneye bu zamanlar” kendi hayatına dair gerçekleştirmek istediği hedefini anlatıyor.

Katılımcı aynı programda, ikinci kapıdan tekrar stüdyoya geldiğinde aradan bir yıl geçmiş oluyor. İkinci kapı açıldığında ise katılımcının hedefine ulaşıp ulaşamadığını görmek üzere tüm Türkiye merakla bekliyor.

Programın bu programında Nilgün Aka, lösemiden kaybettiği oğlunun anısına yaptırmak istediği hastane odası hayalini gerçekleştirebilecek mi? 5 yıldır Türkiye’de yaşayan Vania Baltacıoğlu nişanlısı için Türkçe öğrenebilecek mi? Bir çocukları olan Gonca – Serdar Küçük çifti, koruyucu aile olmak düşüncelerini hayata geçirebildi mi?

Parkinson hastası Şaban Kırtay bir yıl sonra hastalığını yenmiş olarak stüdyoya gelecek mi? Metin Gür, bir yıl içinde istediği vücuda sahip olabilecek mi? soruları yanıt bulacak. 

17 Ülkede izlenme rekorları kıran “Seneye Bu Zamanlar” Staff Film imzasıyla bu akşam TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor…

Yorumlar (0)