"40"ın bu haftaki konuğu Selin Ciğerci oldu

TV 24.02.2022, 10:53
"40"ın bu haftaki konuğu Selin Ciğerci oldu

BluTV’nin başarıları Türkiye sınırlarını aşıp tüm dünyada ses getiren programı ‘40’ın bugün yayınlanan bölümüne her hareketi yakından takip edilen, iş hayatındaki başarısı ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Selin Ciğerci katılıyor. Başarılı sunucu ve gazeteci Cansu Canan Özgen’in sorularını cevaplayan Ciğerci, kendisi hakkında merak edilen birçok konuda özel açıklamalarda bulunacak.

Özgen’in sorduğu “Vefasız mısınız?”, “Hiç tacize uğradınız mı?”, “Fatih Terim’e kırgın mısınız?”, “Evden kovulduktan sonra neler yaşadınız?”, “Takipçi satın aldınız mı?”, “Kerimcan Durmaz ile dostluğunuz neden bitti?”, “En büyük pişmanlığınız ne?”, “Gökhan Çıra ile aşkınız balon mu?”, “Erkekler sizi neden tercih ediyor?”, “Hayatınız film olacak mı?”, “Aldatan kadın mısınız, aldatılan kadın mısınız?” sorularına Selin Ciğerci’nin vereceği cevaplar şimdiden büyük merak uyandırdı.

Formatı BBO Yapım’a ait olan, yapımcılığını ise Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği ‘40’, yeni bölümüyle bugün BluTV’de.

Yorumlar (0)