Abdullah Oğuz imzalı Mezarlık bugün Netflix'te!

TV 17.06.2022, 13:48 17.06.2022, 15:35
Abdullah Oğuz imzalı Mezarlık bugün Netflix'te!

Yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz’un kaleme aldığı, müziklerini Tevfik Akbaşlı’nın hazırladığı; Abdullah Oğuz imzalı Mezarlık bugün Netflix'te yerini aldı. çarpıcı sahnelerden oluşan resmi fragmanı ve afişi ile merak uyandırdı.

‘’Güneşten Daha Sıcak’’, ‘’Bir Nefes Kadar Yakın’’, ‘’Göldeki Kadın’’ ve ‘’Düğüm’’ olmak üzere 4 filmden oluşan seride kadına yönelik her türlü şiddeti ve kadın cinayetlerini ele alan Abdullah Oğuz, hiçbir kadının şiddetin gölgesinde yaşamaması gerektiğini belirterek; tüm kadınların şiddetin olmadığı, sömürüden uzak ve daha özgür bir dünyada yaşamayı hak ettiklerini dile getiriyor.

Birce Akalay’ın, gizemli kadın cinayetlerini çözmek için ekibi ile birlikte emniyetin Asayiş Şube Müdürlüğünde kurulan Özel Suçlar Birimi’nin başına getirilen Başkomiser ‘’Önem Özülkü’’ karakterini canlandırdığı film serisinde; Olgun Toker ise komiser ‘’Serdar Ata’’ rolüne hayat veriyor. Serinin her filminde ekibin kadın cinayetlerini aydınlığa kavuşturmak için nefes kesen mücadelelerini izleyeceğimiz Mezarlık’ın kadrosunda; Şehsuvar Aktaş (Hasan Duru), Hakan Meriçliler (Haluk Ata), Sezgin Uzunbekiroğlu (Feriha Mahmudzade), Cem Sürgit (Gökhan Demirdelen), Berna Öztürk (Sophia), Baran Güler (Berk Güleryüz) ve Elif Sevinç (Sude Özülkü) gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yorumlar (0)