Acun Ilıcalı: "TV8 ciddi para kazanıyor"

TV 16.09.2020, 11:33 17.09.2020, 09:44
Acun Ilıcalı: "TV8 ciddi para kazanıyor"

Haber Global'de yayınlanmaya başlayan Candaş Tolga Işık ile “Az Önce Konuştum” programına konuk olan Acun Ilıcalı  özel hayatı da dahil olmak üzere samimi açıklamalarda bulundu.

Şeyma Subaşı ile evlendiğine pişman olup olmadığı sorulan Ilıcalı, "Hiç değilim. Öyle bir konu yok. Çözümsüzlüğe gittiği zaman bir şey başka bir evreye geçmek zorunda kalıyorum. İnsanların bunu başaramadığını gördükçe üzülüyorum. İki insan arasındaki duygusal bir şeylerin bitmesi yüksek gerilimli şeylerin yaşanmasına sebep değil. Ben anneliğine laf ettirmem.

Melisa'nın üzerine titriyor. 10 yıllık beraberliğim var Şeyma ile. Bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama beceremedim diyelim. Benim de onun da mutlu bir hayatı var şu anda. Özel hayatta çok göz önünde olduğum için göze de batıyorum. Bu benim için çok büyük bir dezavantaj" yorumunu yaptı. 

Ilıcalı TV8'in satılıp satılmayacağı konusunda ise şu açıklamalarda bulundu: "Doğru bir yatırım görürsek tamamını satalım gidelim değil ama eğer benim hayallerimin devamı olacaksa olabilir. Kuzey Avrupa'dan baskı altındayım şu anda. Masraflı bir kanal değiliz. Televizyon sahibi olmayı yeni öğrendik. Yapımcılığı geliştirdik çok iyi bir noktaya geldik. Benim hayallerim başarılı bir televizyon sahibi olmaktı daha farklı hayallerim de var. TV8 ciddi para kazanıyor."

Yorumlar (0)