"Ajaba"nın ilk konukları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat

TV 22.11.2023, 10:17
"Ajaba"nın ilk konukları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat

Sevilen sunucu İbrahim Selim'in 'Ajaba' adlı yeni programı ve ilk bölüm konuklarıyla dikkat çekti. program ve konukları dikkat çekti.

'Ajaba' programının ilk konukları İstanbul İçin Son Çağrı filminin başrol oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ oldu. İbrahim Selim, "İlk bölümümüz adına şiirler yazdıracak, dateler iptal ettirecek, görls nightlar düzenletecek cinsten." dediği 'Ajaba' programın tanıtımını paylaştı ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu!

Hanımlar beyler, biraz da iş mi güç mü ‘Ajaba?’ dedik ve kollarımızı retrosuz bir gecede sıvamaya karar verdik. Biz de havalar adeta kıpır kıpır efenim. Alkışlarla kıyametlerle yeni çıtırımız ‘Ajaba’ ile karşınızdayız. İlk bölümümüz adına şiirler yazdıracak, dateler iptal ettirecek, görls nightlar düzenletecek cinsten.

Günde en az bir kere ‘Nasıl bir iş geliyor Ajaba?’ dediğiniz İstanbul İçin Son Çağrı filminden Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ile beraberdik efenim. Evet yanlış görmediniz, yanlış okumadınız.



‘Bu ikiliyi sadece iki kez mi yan yana göreceğiz Ajaba ya?’ dediğinizi duyar gibi olduk ve çareyi ilk bölümde aradık. Daha fazla ve daha fazla derseniz bir yere kıpırdamayın, beklemede kalın. Çünkü her an gelebiliriz.

https://youtube.com/shorts/VLPU5otWuFM?si=jvgAgLVO88cJt6vt

Yorumlar (0)