"Alper Rende ile Kaçış"ın galası gerçekleşti

TV 20.11.2021, 12:15
"Alper Rende ile Kaçış"ın galası gerçekleşti

RND DIGITAL, 51 DIGITAL ve EXXEN iş birliğinde hazırlanan Alper Rende ile Kaçış’ın galası, geçtiğimiz akşam The Sarnıç'ta gerçekleştirildi!

Alper Rende ile Kaçış, 2019’da YouTube’da başlayan bir yarışma formatı olarak Alper Rende YouTube kanalında 40 milyonun üzerinde izlenme ile büyük beğeni toplamıştı. 2020 yılı itibariyle Exxen’in sahiplendiği Kaçış formatı yeni sezonuyla Dominik’te Acun Medya formatları arasında çekimleri tamamlanan ilk dış yapım olmayı başardı.

Düzenlenen galaya EXXEN, RND Digital ve 51 Digital çalışanlarının ve yöneticilerinin yanı sıra, internet ve televizyon dünyasının birçok ünlü siması da katıldı.

EXXEN’de ilk sezonu yayınlanan yapımın bu sezonki çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşmişti. Sarnıç Fine Dining’de düzenlenen galada, heyecan ve aksiyon dolu kovalamacalardan bazı kesitler de paylaşıldı.

RND Digital ve 51 Digital’in ev sahipliğini yaptığı galaya Alper Rende, Enes Batur, Şeyda Erdoğan, Merve Kutlu, Berkan Karabulut, Lale Onuk, Aleyna Kalaycıoğlu, Ceren Morova, Hakan Karabulut, Eda Biçim, Burak Bozkurt, Yaren Alaca, Şebnem İnanlı, Murat Engin Ekin, Halil İbrahim Göker, Betül Çakmak, Kerem Kısakol, Mert Efe Günaydın, Sude Alkış, Erkan Şen, Riyaz Güder, Mert Eren Yıldırım, Buket Sena Özdemir, Gizay Güner, Buse Plan, Emre Can Ünal, Hicazi Ünal, Ecenaz Üçer katıldı.

Yorumlar (0)