Aslı Bekiroğlu ve Sinan Çalışkanoğlu’nun yer aldığı “Sahte Balayı" ilk kez ekranda

TV 27.07.2023, 11:51 28.07.2023, 11:11
Aslı Bekiroğlu ve Sinan Çalışkanoğlu’nun yer aldığı “Sahte Balayı" ilk kez ekranda

Yönetmenliğini Gün Doğa Sarı’nın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Aslı Bekiroğlu ve Sinan Çalışkanoğlu’nun yer aldığı “Sahte Balayı” filmi, saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Televizyonda ilk kez yayınlanacak romantik komedi türündeki filmde; Didem’in babası Osman kabadayı bir adamdır. Nakliye şirketi vardır, zengin biridir. Yoksul bir gençken kabadayılığıyla sivrilmiş, sonra ticarette başarılı olmuş, geleneklerine bağlı bir adamdır. Kızına çok düşkündür. Hayatta bir tek kızının mürüvvetini ve doğacak torunlarını istemektedir. Didem düğünden kaçınca deliye döner. Namusu ve itibarı zedelenmiştir.

Bu yüzden kızının peşine düşer. Didem babasını çok sever. Hayatı düşünmeden yaşar. Üniversiteden mezun olunca bir iş kurmayı, yakışıklı ve zengin bir adamla evlenmeyi baştan kafaya koymuştur ve düğüne kadar gerçekten ne istediğini kendisine hiç sormamıştır. Hakan zengin ve yakışıklıdır, havalıdır, kendisi gibi üniversite mezunudur. Başta bunları yeterli görmüş ama balayı konusunda Hakan ile tartıştıktan sonra düğün salonunun tuvaletinde aklı başına gelmiş, birden kaçmıştır. Gelin arabasıyla geldiği için orada arabası yoktur. Gizlice çıkmış, koşarak kaçmıştır. Yoldan geçen taksinin önüne çıkar ve biner. “Basabildiğin kadar bas, beni hemen uzaklaştır” der. Böylece macera başlar.

Yorumlar (0)