Ata Demirer'den Ferdi Özbeğen şarkıları

TV 05.04.2021, 09:29 05.04.2021, 15:38
Ata Demirer'den Ferdi Özbeğen şarkıları

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren bu akşam Kanal D'de ekrana gelecek olan “Şarkılar Bizi Söyler”in 6. bölümünde Türk Müziği’nin efsanesi Ferdi Özbeğen’in seslendirdiği şarkıları söylendi.Gündüzüm Seninle, Dilek Taşı, Ağla Halime, Bir Sevgi İstiyorum gibi Ferdi Özbeğen’in seslendirdiği en sevilen şarkıları Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici tarafından yorumlandı.

Ferdi Özbeğen’in seslendirdiği şarkıları yorumlayan Ata Demirer’in, ünlü şarkıcının sesine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Ferdi Özbeğen’in sevilen şarkılarını seslendiren ünlü komedyenin sesindeki Ferdi Özbeğen tınıları başta Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve stüdyodakileri şaşırttı.

Birbirinden komik esprili sohbetinin, seslendirdiği şarkıların yanı sıra dansları ve figürleriyle de “Şarkılar Bizi Söyler”e imzasını atan Ata Demirer, klarnetin sesini duydu, sahnedeki dans performansıyla figürlerini konuşturdu. Klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’nin “Gül Ali” performansıyla kendini müziğin ritmine kaptıran ünlü komedyen muhteşem dansıyla hem sunucuları hem de set ekibini ayağa kaldırdı.

Yorumlar (0)