Bahar'dan yeni tanıtım!

TV 12.04.2024, 17:34 12.04.2024, 17:48
Bahar'dan yeni tanıtım!

Show TV’nin, MF Yapım imzalı dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın merakla beklenen 9. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Heyecan dolu gelişmelerin ekrana geldiği tanıtım çok konuşulacak bir bölümün ilk sinyallerini verdi.

Peran Vakfı Bağış Gecesi’nde hastanedeki herkesin bir araya geldiği tanıtımda Bahar’ın sahneye çıkıp şarkı söylediği anlar heyecan uyandırıyor. İyileşip ayağa kalkan Rengin, Timur’a Bahar’ın artık her şeyi öğrenme vaktinin geldiğini söylerken, köşeye sıkışan Timur’un ne karar vereceği merak konusu oluyor. Bağış gecesinde Timur’un, sahneye çıkan Bahar’ı herkesin gözünün önünde öpmek için adım atması ise tanıtıma adeta damgasını vuruyor.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” 16 Nisan Salı saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Bahar’ın 9. Bölüm Tanıtımı;

https://youtu.be/eGmt5bU5lrc

Yorumlar (0)