“Bambaşka Sohbetler” yılbaşı özel programıyla NTV'de

TV 31.12.2022, 11:34
“Bambaşka Sohbetler” yılbaşı özel programıyla NTV'de

Ceyda Düvenci’nin sunduğu “Bambaşka Sohbetler” Yılbaşı Özel programıyla yeni yıl akşamında NTV izleyicileriyle buluşuyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu programda, etkileyici sahne performansları ve keyifli bir sohbetle izleyicileri eğlenceli bir yılbaşı akşamı bekliyor.

NTV ekranlarının sevilen programı, Ceyda Düvenci’nin sunuculuğunu üstlendiği Bambaşka Sohbetler, 31 Aralık akşamı coşkulu bir geceyle 2022’yi uğurluyor. Birbirinden ünlü sevilen isimlerin konuk olacağı programda, Düvenci’nin yılbaşı sofrasında şu isimler yer alacak: Gülçin Şantırcıoğlu, Tuvana Türkay, Gökhan Tepe, Sinan Canan, Serkan Çağrı, Sitare Akbaş, Eda-Metin Özülkü, Demet Sağıroğlu, Selen Beytekin, Elif Buse Doğan, Eser Eyüboğlu, Öner Döşer, Selçuk Balcı, Tuğçe Kandemir, Eda Baba, Okan Şarlı, Ceren Gündoğdu, Selin Geçit, Seda Öğretir, Ahmed Arpat, Buse Yıldırım, Nebil Evren, Kaan Sekban.

Ceyda Düvenci’nin keyifli sohbetine sevilen sanatçıların etkileyici şarkıları ve sahne performansları damga vuracak.

2023’e umut dolu ve bambaşka bir “Merhaba” diyecek olan Bambaşka Sohbetler Yılbaşı Özel yayınıyla, 31 Aralık saat 21.15’te NTV’de…

Yorumlar (1)
Mustafa şahin 1 yıl önce
Çok güzel eğlenceli tebrikler Ceyda Düvenci